Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 8 Ekim 2020 #91 Lord Raiden dedi: Bir insan bunu kendine nasıl yakıştırabilir? Genişletmek için tıkla... Maymun ile ortak atadan geldik bunun yakıştırmayla falan alakası yok.
Lord Raiden dedi: Bir insan bunu kendine nasıl yakıştırabilir? Genişletmek için tıkla... Maymun ile ortak atadan geldik bunun yakıştırmayla falan alakası yok.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Ekim 2020 #92 Xeon işlemci dedi: Maymun ile ortak atadan geldik bunun yakıştırmayla falan alakası yok. Genişletmek için tıkla... Maymunlar neden hala maymun peki? İstediğinizi savunabilirsiniz. Ben kendime ve insanlara bu sıfatı yakıştırmıyorum.
Xeon işlemci dedi: Maymun ile ortak atadan geldik bunun yakıştırmayla falan alakası yok. Genişletmek için tıkla... Maymunlar neden hala maymun peki? İstediğinizi savunabilirsiniz. Ben kendime ve insanlara bu sıfatı yakıştırmıyorum.
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #93 neyse güzel konu din yok bu sefer.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 8 Ekim 2020 #94 Lord Raiden dedi: Maymunlar neden hala maymun peki? . İstediğinizi savunabilirsiniz. Ben kendime ve insanlara bu sıfatı yakıştırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Maymundan gelmedik maymun ile ortak atadan geldik. Müslüman mısın?
Lord Raiden dedi: Maymunlar neden hala maymun peki? . İstediğinizi savunabilirsiniz. Ben kendime ve insanlara bu sıfatı yakıştırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Maymundan gelmedik maymun ile ortak atadan geldik. Müslüman mısın?
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #95 Lord Raiden dedi: Maymunlar neden hala maymun peki? İstediğinizi savunabilirsiniz. Ben kendime ve insanlara bu sıfatı yakıştırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Maymunlar neden hala maymun diye cidden sordun mu. Belli ki evrim ile alakalı hiç bir şey bilmiyorsun dostum. Biraz araştırabilirsin.
Lord Raiden dedi: Maymunlar neden hala maymun peki? İstediğinizi savunabilirsiniz. Ben kendime ve insanlara bu sıfatı yakıştırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Maymunlar neden hala maymun diye cidden sordun mu. Belli ki evrim ile alakalı hiç bir şey bilmiyorsun dostum. Biraz araştırabilirsin.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Ekim 2020 #96 Xeon işlemci dedi: Maymundan gelmedik maymun ile ortak atadan geldik. Müslüman mısın? Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Evet, Müslümanım. Hatta Seyyid'im
Xeon işlemci dedi: Maymundan gelmedik maymun ile ortak atadan geldik. Müslüman mısın? Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Evet, Müslümanım. Hatta Seyyid'im
seseas Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #97 Hocam böyle soru mu olur, şimdi ppsinde ayasofya olan bir kullanıcı gelip ayet falan atacak, sonra konu 2 dakika içerisinde kilit .
Hocam böyle soru mu olur, şimdi ppsinde ayasofya olan bir kullanıcı gelip ayet falan atacak, sonra konu 2 dakika içerisinde kilit .
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 8 Ekim 2020 #98 Evet. Dinlerin yaratılış hikayesiyle uyuşmadığı için evrimi dinciler kabul etmek istemiyorlar.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 8 Ekim 2020 #99 GoktuKaya dedi: Maymunlar neden hala maymun diye cidden sordun mu. Belli ki evrim ile alakalı hiç bir şey bilmiyorsun dostum. Biraz araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimi nerden çıkardınız? Bu konuda yazılmış kitapları çok akıcı ve güzel buluyorum. Ama benim fikrime göre evrim olsa bile dünya üzerinde gerçekleşmiş bir şey olamaz.
GoktuKaya dedi: Maymunlar neden hala maymun diye cidden sordun mu. Belli ki evrim ile alakalı hiç bir şey bilmiyorsun dostum. Biraz araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmediğimi nerden çıkardınız? Bu konuda yazılmış kitapları çok akıcı ve güzel buluyorum. Ama benim fikrime göre evrim olsa bile dünya üzerinde gerçekleşmiş bir şey olamaz.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 8 Ekim 2020 #100 Lord Raiden dedi: Anladım teşekkür ederim. Evet, müslümanım. Hatta Seyyid'im. Genişletmek için tıkla... O zaman iblis ile aynı konumdasın. İbliste ateşten yaratıldım üstünüm diye kibirlenmişti.
Lord Raiden dedi: Anladım teşekkür ederim. Evet, müslümanım. Hatta Seyyid'im. Genişletmek için tıkla... O zaman iblis ile aynı konumdasın. İbliste ateşten yaratıldım üstünüm diye kibirlenmişti.