Evrim teorisi gerçek mi?

Hadisler peygamber Muhammed.(s.a.v.)'in sözleridir. Meşhur hadisleri inkâr ederseniz peygamberin sözlerini inkâr etmiş olursunuz.
Lütfen tartışmayı bırakın. Yalan söylemekten bile çekinmiyorsunuz sizinle daha fazla konuşmak benim için vakit kaybı.

Lütfen tartışmayı bırakın. Yalan söylemekten bile çekinmiyorsunuz sizinle daha fazla konuşmak benim için vakit kaybı.
Ciddi misiniz? Şimdide tartışmayı bırakın diyorsunuz.
İlk önce dalga geçiyorsunuz sonra ise resmen tartışmayı bırakın diyorsunuz. Bu forumda kimse kendi kanısını ve düşüncelerini asılsızca belirtmesin lütfen. Forumda kirlilik yaratıyorsunuz resmen.
Bir sure atıyorum yalan diyorsunuz(?) Kur'anda geçiyor bu.

Terbiye mi sen belirleyemezsin akıllı insan. Peygamberin görevi anlatmaktır ve bu Kuran'da geçer. peygamberlerin sözleri kesinlikle değiştirilmeden 600lü yıllardan 2023e geçmiştir değil mi herhangi bir sahte din adamı kendine göre değiştirmemiştir herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya attığım tek ayet
Enbiya:30 ayetidir. Buraya başka hiçbirşey atmadım, bunun hakkında farklı şeyler uydurmayın.
Sana başka bir şey mi attın dedim gidip ne yazdığımı okumadın mı sen? Kuran'da geçiyor demeyeceksin gidip ayeti atacaksın diyorum, sen başka hiçbir şey atmadım diyorsun.

kafanda soru işaretleri varsa bu video sana yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…