Evrim teorisi gerçek mi?

Öyle olmak zorundamı?Belki diğer canlılarında zekası gelişiyordur?Ama bizden daha yavaş gelişir lütfen kanıtlara bakın artık!
Allah tüm evreni insanların canı sıkılmasın diye yarattı insandan başka diğer canlılar figüran gibi hiç değişmez öylece süs olarak duruyorlar diye düşünülebilir.

Evrimin en basit kanıtı Q0 olan kişilerin anlayacağı dilden bundan sadece 100yıl önce yaşayan on
Allah tüm evreni insanların canı sıkılmasın diye yarattı insandan başka diğer canlılar figüran gibi hiç değişmez öylece süs olarak duruyorlar diye düşünülebilir.
Sen öyle düşün biz burada kanıtlanmış şeylere bakıyoruz!

Allah varsa evrim diye bir şey yoktur evrim diye bir şey varsa o zaman Allah'a inanmıyorum artık nur yüzlü bir hoca gelsin de beni kurtarsın bu bataklıktan.

Hocam aslında özünde evrim ile kuran çelişmiyor çünkü insandan bahsederken ilk akıllı insan babında bahsediyor ama hadisler ile çelişiyor ve hadislerin doğruluğu kesin değildir bunu şuradan anlayabilirsiniz eğer İslam gerçek değil ise Hz Muhammed gerçekten zeki birisi olması gerekiyor ve eğer zeki ise nasıl bu kadar saçma sapan bir sürü hadis türedi kısaca iyice araştırın bu konuları ve sözler köşkünden uzak durun onun yerine kırmızı asa var onu izleyebilirsiniz ve fikrim değişir diye korkup evrim ağacı veya dimond elma izlemekten kaçmayın gerisi sizin tercihlerinize kalmış.

Allah varsa evrim diye bir şey yoktur evrim diye bir şey varsa o zaman Allah'a inanmıyorum artık nur yüzlü bir hoca gelsin de beni kurtarsın bu bataklıktan.
Evrimin olmadığını ispatlayamazsın! Olduğunuda!Biz şuan elimizde olan kanıtlara bakıyoruz!BİLİM SONSUZDUR HER AN HERŞEY DEĞİŞEBİLİR!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı