Evrim teorisi gerçek mi?

Adamlar kendilerini haksız çıkarıyorlar farkında değil. Neymiş allah evreni yarattı uçsuz bucaksız bizim algılarımızın yetmeyeceği kim bilir neler neler var ne büyüklükler var. Bunu yaratabilecek biri gelip 90 IQ seni önemsiyor ve seni test ediyor. Kaderini bile yaratmadan önce biliyor ve kötü biri olarak öleceğini biliyor kendi yapıyor bunu. Ondan sonra yaratıp kötü biri oluyor yallah cehenneme? Biraz mantık biraz akıl. Daha bebe iken aileler tarafından bu dini saçmalıklara maruz kalıyorlar hiç sorgulamakta gelmiyor akıllarına. Aman sorgulama yanarsın aman sorgulama allah kızar vs. vs.

Evrimi inkar edenlere zaten bir cümle kurmak bile israf olur. Siz adem'den devam.

Aynen abi ya hiçbir şey yokken bir anda patlama oldu sonra falan ıvır zıvır bu da aynı dinler kadar saçma.
Daha bilmiyorsun bile.

Ama bilim değişken birşeydir bu yüzden bilime bazen güvenemiyorum bugün iyi dediğin yarın kötü çıkabiliyor.
Değişken olması güvenilirliğidir. Kalıtsal ve dogmatik olmaması önemli olandır.

Abi benimle aynı fikirde olan birini ilk defa buldum sonunda beynini kullanabilen biri çıktı karşıma ya.

Yaratıcı'nın varlığına inananlar hadi bakalım önümüze bir kanıt gösterin inanalım. ( şimdi gelip Kur'an ayeti gösterecekler :D )

Tamam fazla oynamayacağım ama Kur'an'da "Allah birdir ve tektir" gibi cümleler ile yaratıcıya kanıt bulup inanıyorsanız beyninizi kullanamıyorsunuz demektir maalesef.
1. Saygısızlık yapma.
2. Daha beynini kullanamıyorsun diyorsun profilinde minecraft skini var. Yaş ilerledikçe eski kendine utanarak bakacaksın her yıl geçtikçe.
3. Argüman böyle sunulmaz, Kuran'ın gerçekliğini tartışacaksan Kuran'ı oku. Saçma diyerek bir şeyi doğru gösteremezsin karşı taraf da seni yakar.

Aynen abi ya hiçbir şey yokken bir anda patlama oldu sonra falan ıvır zıvır bu da aynı dinler kadar saçma

"Türk milletine her şeyi öğrettim, bilip bilmeden konuşmamaları gerektiğini öğretemedim."
-Atatürk

Büyük Patlama - Evrim Ağacı

Umarım bilimsel konularda bir daha bilip bilmeden atıp tutmazsınız.

Bilmiyorsan bilimsel konularda fikir belirtmeyeceksin. Keşke şu foruma bazı konular hakkında konuşurken kaynak kullanma zorunluluğu getirilse, böylece forum senin gibi cahillerden arınmış olur.

Reis ne oluyor sana? İstediğini derim sana saçma gelebilir madem sevmedin 'ne diyor ya bu böyle olur mu?'de geç ama onu bile yapamayıp devam ediyorsun 🤠

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı