- Makaleler
- 1
Evrim teorisi gerçek değildir. Teorinin temeli sebt kavmine dayanıyor (Allah tarafından helak edilen bir kavim). Ama evrimden kastın ne ona göre değişir. Evrim 2'ye ayrılır: İlki türden türe geçiş (atesitlerin yalanları), ikincisi bireyin yeni özellikler kazaması. Sıkıntı ikincisinde değil müslümanlıkta ikincisinin olduğunu söylüyor ama ilkinin olmadığını söylüyor. Ateistler açıklama olarak yüksek ihtimalle ikincisini söylerler ama ikincisi ateistliğin doğru olduğunu açıklamıyor ki zaten bu (ikincisi) bilinen bir şey ama birincisinin varlığı hiçbir türlü kanıtlanamıyor. Zaten maymuynların evrim geçirip insan olması için gereken zaman dünyanın yaşından büyük. Genetik benzerlik derseniz habeş kedilerinede %90 benzeriz o zaman onlarlada mı bizim atamız? İslam için kanıt dersen 21sure 30.ayet evrenin nasıl oluştuğunu anlatıyor (Bing bang teorisi). 21. sure 33. ayet güneş sisteminin yörüngesinen bahsediliyor. 57 sure 25 ayet demirin uzaydan geldiğini söylüyor. Mesajımı çok güzel bir sözle bitireceğim: "sizin dininiz size, benim de dinim bana.” Hz. Peygamber efendimiz (S.A.S.)
Şu evrim ağacı kadar bilgili bi o kadar s*lak adam görmedim. tür içi çeşitliliği, gelmiş 2-3 iq kişilere evrim diye satıyor. o zaman her yeni çocuk doğunca insanlar evrim geçirmiş mi oluyor ileri zekalı(!) arkadaş.
4 ayakli yilanlarin haberi var mi turler arasi evrimin olmadigindan?
Big Bang'i de musluman zoptiri kabilesi 1400 sene once Kuran okuduktan sonra mi kesfetti? Yoksa dunyanin geri kalani gibi Hubble teleskobunun verilerinin incelenmesini mi beklediler?
Trolluyor musunuz yoksa ciddi ciddi inaniyor musunuz bu zirvalara anlamak zor. Dinini savunma refleksini anliyorum da boyle kendini komik duruma dusurmesi bir insanin uzucu.
Son düzenleme: