Eweadn Battle68 vs Madlions Mad 68 HE

Bütçe
3000 Aşağısı

SqyerX1

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır madlions mad 68 He'nin stoklara düşmesini bekliyorum ama asla gelmiyor. FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye [Ön Sipariş] mad 68 he hiç stoklara düşmediği için ona benzer bir klavye arayışına çıktım ve eweadn Battle68 ile karşılaştım. Eweadn Battle68 (Manyetik Switch) Mekanik Klavye fiyat farkıda yok ve özellikleride benzer sırf madlions mad 68 he stoğa gelmediği için eweadn Battle68 alınır mı?

Alınabilir hocam.

Uzun zamandır madlions mad 68 He'nin stoklara düşmesini bekliyorum ama asla gelmiyor. FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye [Ön Sipariş] mad 68 he hiç stoklara düşmediği için ona benzer bir klavye arayışına çıktım ve eweadn Battle68 ile karşılaştım. Eweadn Battle68 (Manyetik Switch) Mekanik Klavye fiyat farkıda yok ve özellikleride benzer sırf madlions mad 68 he stoğa gelmediği için eweadn Battle68 alınır mı?

Alınabilir global incelemeleri genel olarak iyi görünüyor. Videoda 12:23 e gelirsen sonuç kısmında baş başa görünüyor. Madlions a göre avantajı 3 kademeli yükseklik ayarı varmış. Ayrıca Eweadn kırmızı renginde keycapler ışık geçiriyor gördüğüm kadarıyla, Madlions da geçirmiyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınabilir global incelemeleri genel olarak iyi görünüyor. Videoda 12:23'e gelirsen sonuç kısmında baş başa görünüyor. Madlions a göre avantajı 3 kademeli yükseklik ayarı varmış. Ayrıca eweadn kırmızı renginde keycapler ışık geçiriyor gördüğüm kadarıyla, madlions da geçirmiyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mad 68 He'yi 2 hafta daha bekleyeceğim eğer artık gelmezse mecbur eweadn Battle68 alacağım mad 68 kalite ve dayanıklılık anlamında daha çok gözüme çarpıyor ve eweadn Battle68 için baktığım sitedede bana fazla güvenilir gelmedi.

Mad 68 He'yi 2 hafta daha bekleyeceğim eğer artık gelmezse mecbur eweadn Battle68 alacağım mad 68 kalite ve dayanıklılık anlamında daha çok gözüme çarpıyor ve eweadn Battle68 için baktığım sitedede bana fazla güvenilir gelmedi.

Ulugamesden alan kullanıcılar var forumda mad 68 tam F/P ürünü hocam.

Ulugamesden alan kullanıcılar var forumda mad 68 tam F/P ürünü hocam.
İlk alanlardan biriyim sanırım Ulugames aralıkta falan getirmişti konu açmıştım o zaman. Nano68 modelide güzel, onu da test ettim tavsiye ederim stokta var beklemek istemezseniz. 3 ürününde üzeceğini sanmıyorum. Battle68 e de bir şekilde ulaşıp incelerim muhtemelen. Birde Eweadn mouselarını merak ediyorum.

Battle 68 Arctic magnetic switch ve mad60he amber Pro swichi ele alırsak hangisi performans ve kalite anlamında daha iyi sonuç verir?

Yeni konular

Geri
Yukarı