Eweadn S9 Pro kablosuz fare nasıldır?

thaaa123456789

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki fareyi gördüm bir arkadaşımda tam elime oturdu. Acayip iyiydi alınır mı? Sensörü kalitesi falan iyi mi? Aerox 3 kablolu kullanıyorum şu an.

Malzeme kalitesini yorumlar mısın? Stokları yok bu arada, Ultra ve düz modelin var.

Var hocam 5 dk önce aldım dayanamadım iyi malzeme kalitesi var X3 Pro'dan iyiydi kalite

Malzeme kalitesini yorumlar mısın? Stokları yok bu arada, Ultra ve düz modelin var.
Sizce nasıl mause ben çok anlamam ama güzeldi yani 3395 sensör vardı sanırım pro modelinden mcu üzdü beni az

Var hocam 5 dk önce aldım dayanamadım iyi malzeme kalitesi var X3 Pro'dan iyiydi kalite

Sizce nasıl mouse ben çok anlamam ama güzeldi yani 3395 sensör vardı sanırım Pro modelinden mcu üzdü beni az

X3 Pro çok kötü zaten,

Bu mouse varken S9 almam.

Hiç S9 konusu açan görmedim. Daha bilindik kaliteli markalar varken bu marka tercih edilmemiş demek ki. Ayrıca mcusunu da bilmiyorum. L7 Pro tercihimdir.
Neyse hocam gelince görecez nasıl mış diye ben deneyimledim güzel gibiydi umarım üzmez

Neyse hocam gelince göreceğiz nasıl mış diye ben deneyimledim güzel gibiydi umarım üzmez

Mcu uzmanı arkadaşlarıma sordum. Bu mcu iyi değil hakkında bilgi yok, kronik sorunlar, takılma donma gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorsan L7 Pro daha iyi bir seçenek. Tabii kesin değil ama bilgim olmayan bir ürünü almazdım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…