EX-H410M-V3 icin hard disk veya SSD önerisi

İhsangencer

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
EX-H410M-V3
Hardiskimin %6'sı şimdiden back sectore uğradığı için yeni bir SATA 3.0 SSD veya hard disk almak istiyorum. Önerileriniz neler? Bir daha depolama almama gerek kalmayacak bir şey olursa cok iyi olur.

Hardiskimin %6'sı şimdiden back sectore uğradığı için yeni bir SATA 3.0 SSD veya hard disk almak istiyorum. Önerileriniz neler? Bir daha depolama almama gerek kalmayacak bir şey olursa cok iyi olur.
Bütçe nedir?

Evet 1 TB lazımdı demeyi unutmuşum. Başka önerebileceğiniz model var mı yoksa direkt al geçmi dersiniz? Bad sector gibi bir sorun olmadıkca full kullanmayı planlıyorum.
Daha iyi alternatif yok zaten. 500TBW yazma ve 5 yılda ömür garantisi vermişler. SSD'lerde pek Bad Sector mevzusu olmaz, daha çok SMART arızası, SSD'nin kendi donanımları kaynaklı veya sağlığı düştüğünde sorunlar oluşuyor.

500TBW ile sağlığı düşmez pek, kronik sorunuda bulunmuyor oyüzden arıza yapmaz.

Daha iyi alternatif yok zaten. 500TBW yazma ve 5 yılda ömür garantisi vermişler. SSD'lerde pek bad sector mevzusu olmaz, daha çok Smart arızası, SSD'nin kendi donanımları kaynaklı veya sağlığı düştüğünde sorunlar oluşuyor.

500TBW ile sağlığı düşmez pek, kronik sorunuda bulunmuyor o yüzden arıza yapmaz.

Tamamdır teşekkür ederim sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı