Exa PC'den PES CoD Tarzı Oyunlar İçin Sistem Tavsiyesi

Burak Dereli

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
815
Merhaba arkadaşlar. Zahmet oluyor ama sizden bir sitem daha isteyeceğim.

Babamın çalıştığı şirket Exa Pc ile alışveriş durumu içerisinde. Bundan dolayı da babam Exa Pc sahibi ile tanışık. i5 veya AMD işlemcili bir sitemi 300-500 TL (henüz belli değil) indirimle alabileceğini ve en fazla 1000 TL (+/-) verebileceğini söylüyor. Oynayacağım oyunlar zaten belli. Pes, CoD , SE , SGW gibi fps ve futbol , menajerlik tarzı oyunlar oynarım, ya da oynayacağım. Herkesin yaptığı gibi Crysis' a göre bir sistem olsun istemiyorum. Zaten Crysis' ı da sevmiyorum. Oynama ihtimalim düşük. Sizler neyi nasıl yapacağınız bilen profesyonellersiniz. Bu arzulara göre bir sistem toplarsanız sevinirim. Ayrıca aldığım her parçayı yazın yükseltme imkanım da olacaktır. (Ekran kartı, ram , kasa vs.) Bu şartları da göz önünde bulundurabilirsiniz. Gerisi size kalmış...
 
Evet , belleklerden kısılabilir. Dediğim gibi yazın parçaları yükseltebilirim. Bir 6000 serisi AMD ve bir de bellek-HDD- vs. ekleyebilirim. Teşekkürler.

Yok mu başka önerisi olan ?
 
Öyleyse alınabilir. Peki hangi oyunları oynuyorsunuz ? Ve hangi derecede interneti kullanıp video-dosya vs. paylaşımı yapıyorsunuz ?
Kısacası bilgisayarda neler yapıyorsunuz da o ekran kartı kaldırabiliyor ? Açıklarsanız sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-17529.html

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-17920.html

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-20784.html

Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Niçin ASUS değil de Sapphire ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı