Hocam şöyle ben bilgisayardan memnunum tabii ki ama kasa alsaydın keşke diyenler çok olduğu için aldığım günden beri aklıma takıldı acaba kasalımı alsaydım diye yoksa memnunum ben.
Bence kalsin bende dedim ayni model var cok memnunum kalsin boş ver.Hocam şöyle ben bilgisayardan memnunum tabii ki ama kasa alsaydın keşke diyenler çok olduğu için aldığım günden beri aklıma takıldı acaba kasalımı alsaydım diye yoksa memnunum ben
Takılma sebebi laptop olması olamaz. Sorunu bulur hallederiz başka konu açarsanız. Gene de satmaya kararlı iseniz 25 bin eder.
Bence kalsin bende dedim ayni model var cok memnunum kalsin boş ver.Hocam şöyle ben bilgisayardan memnunum tabii ki ama kasa alsaydın keşke diyenler çok olduğu için aldığım günden beri aklıma takıldı acaba kasalımı alsaydım diye yoksa memnunum ben.
evet biliyorum bende memnunum zaten laptoptan sadece sormak istedim mantıklımı olur mantıksızmı olur diye bazıları öyle diyordu çünküHerkes öyle diyor ama laptopları da düzgün alındığında masaüstünden bile güzel olduğu oluyor.
Sattığın zaman monitör de alman gerekecek. Bence laptopta kal. Yaşadığın sorunla ilgili de farklı bir konu aç bilgisi olanlar yardımcı olacaktır.evet biliyorum bende memnunum zaten laptoptan sadece sormak istedim mantıklımı olur mantıksızmı olur diye bazıları öyle diyordu çünkü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.