Çözüldü Excalibur Curved 200 Hz monitörde dahili hoparlör var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yazdım zannediyordum, Panel kalitesi leş, ghosting ve ms değerleri çok yüksek. Alınacak monitör değil, bütçesinde AOC 24G42E var, KTC modeller var. Beğenmedim atmanız hoş olmamış, üstüne panel yırtılma oranı yüksek, ayaklarıda çöp.
Hocam, selamlar. İki yanıtınız vardı ikisi de sadece alınmaması yönündeydi. Ama takdir edersiniz ki benim beklediğim cevap tamamen farklıydı. 'Beğenmedim' atma sebebim de bu yöndedir. Amacım bilgilerinizi karalamak değil, sizlerden bilgi almak, lakin gördüğüm yanıtlarda herhangi bir bilgi değil, sebepsiz taşlama var gibi görünüyordu. Şu an ki açıklamanız gayet taktire şayan. Ben bu tür elektronik cihazlardan pek anlayan biri değilim o yüzden sizin saydığınız terimlere pek aşina olmadığımı anlayabilirsiniz. Bu sayede sizlerden bilgi almak daha iyi bir seçenek oldu. Teşekkürler.

Çün

Çünkü Türkiye'de güvenilir ekipman üreten bir marka yok. Böyle markalar çinden alabileceği en ucuz komponentlerle birlikte 2 3 oyuncuların gözüne batacak fakat arkasında koca yalanlar yatan sloganlara oyuncuları kandırıyorlar. Güvenilmeyen markalardır bunlar. Rampage, casper, fazeon, bilmem ne on, turbox gibi markalara bulaşmanızı ben önermiyorum, şuradan tutup 10 kişi çevirin 9'u bana katılacaktır. 3 ay sonra görürüm sizi.
Hocam, selamlar. Öncelikle, Pek oyun oynayan biri değilim. Özellikle son dört aydır neredeyse hiç. Casper'a sizler gibi bakan bir çok insan var. EmirHene arkadaştan ziyade sizin yorumunuz biraz danışıklı dövüş olmuş sanıyorum. 3 ay sonra da beni görebileceğinizi zannetmiyorum. Teşekkür ederim.

Hocam, selamlar. İki yanıtınız vardı ikisi de sadece alınmaması yönündeydi. Ama takdir edersiniz ki benim beklediğim cevap tamamen farklıydı. 'Beğenmedim' atma sebebim de bu yöndedir. Amacım bilgilerinizi karalamak değil, sizlerden bilgi almak, lakin gördüğüm yanıtlarda herhangi bir bilgi değil, sebepsiz taşlama var gibi görünüyordu. Şu an ki açıklamanız gayet taktire şayan. Ben bu tür elektronik cihazlardan pek anlayan biri değilim o yüzden sizin saydığınız terimlere pek aşina olmadığımı anlayabilirsiniz. Bu sayede sizlerden bilgi almak daha iyi bir seçenek oldu. Teşekkürler.

Hocam, selamlar. Öncelikle, Pek oyun oynayan biri değilim. Özellikle son dört aydır neredeyse hiç. Casper'a sizler gibi bakan bir çok insan var. EmirHene arkadaştan ziyade sizin yorumunuz biraz danışıklı dövüş olmuş sanıyorum. 3 ay sonra da beni görebileceğinizi zannetmiyorum. Teşekkür ederim.
Çünkü bilip bilmeden eksiliyorsunuz ve önemli bir şey var sanıyorum hocam :D İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı