Excalibur E27QHD-G monitör nasıldır?

Nahz

Kilopat
Arkadaşlar, son olarak şu soruyu sormak istiyorum. Fiyatlar belli, artık 2500 TL bütçeyle QHD monitör bulmakta zorlanıyorum. Bu bütçeye gelen monitörün paneli fark etmez.

Sizce artık uğraşmayıp Excalibur E27QHD-G monitörü mü alayım, yoksa beklememi mi önerirsiniz?

Monitör aramaktan sıkıldım cidden. Diyorum ki, direkt şu Excalibur monitörü alıp devam edeyim ama indirim olacaksa da bekleyeyim.

Siz ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitör hakkında fazla yorum yok biraz riskli olur. Ancak özellikleri fiyatına göre iyi gibi dürüyor.

Hocam monitör hakkında fazla yorum yok biraz riskli olur. Ancak özellikleri fiyatına göre iyi gibi dürüyor.
Benim de hoşuma gitti, ama bu monitörün 2500 TL altında satılmışlığı varmış. O kafama takıldı.

Bir önceki serilerinde ölü piksel ile karşılaşan çok oldu diye hatırlıyorum. Ne olursa olsun 2K bir monitör alıp TN panel almazdım. Hem de 2500 TL'ye.

Samsung Odyssey G5 alırım. Aynı paraya veya üstüne 500 daha koyar, Samsung LC27HG70 veya ViewSonic VX2758-2KP alırım.

Odyssey modelinde ghosting sorunu var diyorlar.

VA panel ve Curved bir monitör. Bir miktar olabilir belki. Bende ki küçük kardeşinde yok. Gecikme süresini azaltmayı açınca daha da azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…