Excalibur g770.1030-B5H0X laptop alınır mı?

Casper bana göre dengesiz sistemler oluşturuyor. Hiç kimse tavsiye etmedim hem de hiçbir modelini. Ama görüşün bu ise buyur al. Sıkıntı çıkması çok olası.

Bunu yazacaktın madem konuyu neden? Açtın.

Aynen siz kendi kendinizi ikna etmissiniz neden konu açıyorsunuz ki?

Bunu yazacaksan niye konu açıyorsun? Hem yardım istiyorsun hemde yardımımızı tersliyorsun. O zaman hiç yardım isteme bizden.
Hadi şimdi Casper "RGB, mükemmel" diye avutmaya devam edin kendinizi...

Emin olmak teyit etmek için, Acer diyorsunuz Acer'in satılık ürünü yok doğru düzgün. hangi sitede hangi modelleri hangi seri var? Ayrıca kimseyi terslediğim yok bende kendi fikrimi söyleyip eleştiri hakkımı kullanıyorum.

İşte bu. Bu stokta var.

Kasa sağlamlığına gelelim .

Oyun hamuru gibi dokunsan kırılacak kasaları var. Sonra aldıktan sonra çok ısındı, yok kasa ikiye parçalandı, anakarta itfaiye yetmedi gibi yorumlar görüyoruz.
Eleştirdiğimiz konu yanlış bilgileri savunman ve madem kendini avutmuşsun niye bizden yardım istiyorsun?

Dakika 1 gol 1 buldum bir tane . Sen dert etme oraları.

Kardeşim neyini teyit ediyorsun gayet basit alınmaz diyoruz sende önerdiğin şeyi savunuyorsun teyit etmek istiyorsan tarafsız bir şekilde herkesin yorumunu dikkate al

Anlatmak istediğim olay bu değil hocam evet bu ürün var ama bunun bir altı üstü yok, ya da x markasının 20 adet ürünü varken bu markanın 3 adet ürünü var. Notebook deneyimim fazla yok ama bana Asus deseniz anlarım Toshıba deseniz hak veririm Dell deseniz v.s Belkide acer'de casper'den iyi bir marka ama buna inanmak istemiyorum.

İyi de hocam. Zaten Nitro 5 serisinin 6-7 tane modeli TR'de var. Onlar da orta performanslı olanlar.

Msi ve asus dışındaki markalara bakmayın bu markalar işlerini iyi yapan markalar
https://www.hepsiburada.com/asus-fa...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000TYK70 eğer bütçeniz varsa bunu öneririm.
https://www.hepsiburada.com/asus-fx...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000YBQ2N eğer 11 bin gibi bir bütçeniz yoksa bunu almanızı tavsiye ederim.

O zaman Casper'ı alın. Bir gün bu mesajları okuduğunuzda anlarsınız yanlış seçim yaptığınızı. Bir ürünün kalitesi stokta olup olmaması ile mi değerlendiriliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…