Excalibur G770 açılmıyor

beratylmzz

Yoctopat
Daha fazla  
2 gün önce Cities Skylines 2 oynadıktan sonra gece şarjdan çıkarıp çantaya koydum. Bu gece açmaya çalıştığımda açılmadı. Şarjı olmadığını düşünüp şarja taktım fakat durum hala aynı. Şarj olurken sol tarafında yanan beyaz ışık yanmıyor. Forumda birisinde daha bu sorun oluşmuş fakat çözüm yok.

hocam çok garip sarjı bitmiştimiydi dün koydunuzda ? şimdi dicemki sarj aleti bozuk sarjı varsa açılır genede batarya bozuk bu seferde batartya olmadan prizdeki güçle bile açıla bilir bence bilgisiyarda sıkıntı var

Sen bunlara bakma aynısı dünya paralar verdiğim asusta olmuştu. Ekran kartı yanmış. Diğer markalara olmayacağının garantisi yok. 12 yıldır sorunsuz kullandığım casperda var(şu an babam kullanıyor).

Açılmıyorsa anakarta bişeyler olmuş olabilir.

Biz de bundan bahsediyoruz zaten. Kronik sorunlu anakartta bir hatayı düzeltirsen öbür yerinden sıkıntı çıkarıyor. Bize bakmasın da sana baksın o zaman anakarta bir şeyler olmuş olabilir demek çözüm değil, çözüm önerin nedir?

Şarjda bir sıkıntı yok aynı marka başka bilgisayarda denedim sorunun pcde olduğunu düşünüyorum.

Klasik Excalibur. İade edebiliyorsanız edin, bunu düzeltseniz yarın başka yeri patlar.
3 yıl önce aldım ve karşılaştığım ilk sorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…