Excalibur G770 aldım pişman olur muyum?

andreoe

Centipat
Bu laptopu aldım yorumlarınızı alabilir miyim? i5 ve i7 arasında çok kaldım. i7 olanın ekran kartı 1050 oluyordu o yüzden i5 olan 1650 ekran kartlıyı aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptopu aldım yorumlarınızı alabilir miyim? i5 ve i7 arasında çok kaldım. i7 olanın ekran kartı 1050 oluyordu o yüzden i5 olan 1650 ekran kartlıyı aldım.

Eki Görüntüle 532844

Casper serisiyle karşılaştırmamak lazım. Çoğu kişinin söylemi bu yönde. Yorumlarını merak ediyorum lütfen bizi bilgilendirir misin?

Casper serisiyle karşılaştırmamak lazım çoğu kişinin söylemi bu yönde. Yorumlarını merak ediyorum lütfen bizi bilgilendirir misin?

Bende bu soruyu çok merak ettiğimden konuyu açtım, bakalım.

Eki Görüntüle 532844
Casper ile birsürü sorun yaşadım. Bunların hepsi de içindeki Toshiba HDD yüzündenmiş. Geçen yıl SSD taktım o günden beri bir sorunu yok

Tabi ekrana arada öylesine bastırdığım için ekranda bir satır piksel öldü. Bir daha hiçbir ekrana dokunmuyorum. Hatta genelde tozunu bile almıyorum o derece

Kısaca sorun yaşamazsınız. Gayet iyi bir cihaza benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…