Excalibur G770 aldım pişman olur muyum?

Casper serisiyle karşılaştırmamak lazım çoğu kişinin söylemi bu yönde. Yorumlarını merak ediyorum lütfen bizi bilgilendirir misin?

Bende bu soruyu çok merak ettiğimden konuyu açtım bakalım.

Aldığın zaman şikayet edeceğin ilk konu USB port sayısı olacak kardeşim harici klavye bağlamıyorsan bu klavye neden ısınıyor diyeceksin sıcaklık değerleri 90 derecelerde dolanacak olabilecek şeyler bunlar. Güle güle kullan yine de memnun kalmanı temenni ediyoruz.

Aldığın zaman şikayet edeceğin ilk konu USB port sayısı olacak kardeşim harici klavye bağlamıyorsan bu klavye neden ısınıyor diyeceksin sıcaklık değerleri 90 derecelerde dolanacak olabilecek şeyler bunlar. Güle güle kullan yine de memnun kalmanı temenni ediyoruz.

USB çoğaltıcı ile çok rahat sorunsuz kalınır, LOL dışı pek oyun oynamıyorum. İşten okuldan sonra LOL atıyorum arkadaşlarla, yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Internette araştırmadın mı? Yükte en fazla 70-75 dereceyi görüyor. Sizin derdiniz markayı kötülemek.

Internette araştırmadın mı? Yükte en fazla 70-75 dereceyi görüyor. Sizin derdiniz markayı kötülemek.

PC alırken araştırmıştım kardeşim kötülenecek konuma düşürmesin kendini bizde övelim bak Monster'a kötülüyor muyuz? Bu arada haklısın buzlukta o dereceyi görür USB port yetersizliğinden de bahsetmişim oysaki, eleştiremiyorsunuz iyi markaya iyi eksik markaya eksik deriz kimse ile hatır gönül ilişkimiz yok saygılarım ile.

PC alırken araştırmıştım kardeşim kötülenecek konuma düşürmesin kendini bizde övelim bak Monster'a kötülüyor muyuz? Bu arada haklısın buzlukta o dereceyi görür saygılar.

Hocam kaç derece görmek istiyorsunuz. Monstor zaten iyi kötü yorumları var.
Casper işini yapıyor biraz pahalı yapacak bir şey yok. kalite ve soğutması başarılı g770.

Hocam kaç derece görmek istiyorsunuz. Monstor zaten iyi kötü yorumları var.
Casper işini yapıyor biraz pahalı yapacak bir şey yok. kalite ve soğutması başarılı g770.

Hocam benimki sadece bir eleştiri hangi marka olursa olsun hayrını görsün alan arkadaş kötü bir şey yazmadım USB portu yetersiz ama alan arkadaş hub alırım demiş bu devirde ne kadar mantıklı bu durumu sadece eleştiri olarak görmenizi temenni ederim marka kötülemesi yapmayız son kullanıcıya kaliteli ürün yapabilmeleri adına eleştrilerde bulunuruz.Saygılar kardeşim

Hocam benimki sadece bir eleştiri hangi marka olursa olsun hayrını görsün alan arkadaş kötü bir şey yazmadım USB portu yetersiz ama alan arkadaş Hub alırım demiş bu devirde ne kadar mantıklı bu durumu sadece eleştiri olarak görmenizi temenni ederim marka kötülemesi yapmayız son kullanıcıya kaliteli ürün yapabilmeleri adına eleştrilerde bulunuruz. Saygılar kardeşim.

Sana da saygılar. Evet USB portları az. Bazı laptoplarda böyle. Çoğaltıcı alarak sorunu ortadan kaldırabilir.

Hocam zaten almışsınız başkasının yorumuna bakarak değilde kendiniz deneyimleyerek kullanın bence. Kendi yorumunuzu oluşturmuş olursunuz. Ayrıca cihaz gayet iyi görünüyor LoL'de falan kolay kolay ısınacak gibi değil ve gayet yeterli o oyuna. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı