Excalibur G770 aldım pişman olur muyum?

Sana da saygılar. Evet USB portları az. Bazı laptoplarda böyle. Çoğaltıcı alarak sorunu ortadan kaldırabilir.

Eyw kardeşim arkadaşında dediği gibi yazdığımız eleştrileri şöyle çözerim böyle çözerim diyecekse kullanıp kendi yorumunu kendi yaratsın eleştiriye açık değilseniz bizi de meşgul etmeyin. Sözleriminde arkasındayım dahili klavyeyi kullanıyor ise sıcaklıktan rahatsız olacak umarım Casper'da sizin Hub çözümünüzü duyarda 1 USB'ye kadar düşürür. Sizin için dediklerimizi sanki fabrika sizinmiş gibi savunmaya geçiyorsunuz.

Ben de aynı şekilde i5 GTX1650 8 GB 120GB+1TB konfigürasyonunu almayı planlıyorum ekran dışında bir şüphem yok. Tecrübeli arkadaşlar görüşlerinizi bildirmenizi bekliyorum :)

Hayırlı olsun hocam güzel bir laptop

Bu laptopu aldım yorumlarınızı alabilir miyim? i5 ve i7 arasında çok kaldım. i7 olanın ekran kartı 1050 oluyordu o yüzden i5 olan 1650 ekran kartlıyı aldım.

Eki Görüntüle 532844

Aynı modeli kullanıyorum.
HDD'siz laptop almak çok iyi bir seçim olmuş. Steam'den indirdiğim oyunlar HDD'deyken ara sıra oyun ekranı donuyordu. SSD'ye taşıyınca sorun düzeliyor ama maalesef SSD'im 240GB olduğundan bütün oyunları SSD'ye almam mümkün değil.

6 Aydır G770 kullanıyorum 1050 3GB ve i7 9750H tek sıkıntım şu oldu arada ekran kartı Driver gidiyordu konuda açtım buraya hatta PC'yi kapatıp 10 dakika bekletince geri geliyordu sanırım bu ısınmadan dolayı ama aşırı derecede ısınınca oluyordu günde 6 saat oyun oynadığımı bilirim hiçbir sorunla karşılaşmadım ısınma desen yaz aylarında malum ısınır ama normalde 80 dereceyi geçmedi çok zorladığım zamanlar 85 görüyordum laptoptan memnunum tavsiye ederim alacak arkadaşlar varsa sorularınızı cevaplarım.

6 Aydır G770 kullanıyorum 1050 3GB ve i7 9750H tek sıkıntım şu oldu arada ekran kartı Driver gidiyordu konuda açtım buraya hatta PC'yi kapatıp 10 dakika bekletince geri geliyordu sanırım bu ısınmadan dolayı ama aşırı derecede ısınınca oluyordu günde 6 saat oyun oynadığımı bilirim hiçbir sorunla karşılaşmadım ısınma desen yaz aylarında malum ısınır ama normalde 80 dereceyi geçmedi çok zorladığım zamanlar 85 görüyordum laptoptan memnunum tavsiye ederim alacak arkadaşlar varsa sorularınızı cevaplarım.
Dostum control centerda gaming modundayken oyunları oynamalısın.
Gaming modundayken sıcaklıklar 79 - 86 C derecelerde bende. Bu değerlerde gayet iyi.
Driver gitmesini anlamadım MSI Afterburner ile
değerleri kontrol et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı