mutsuzfiberdolabı
Hectopat
Daha iyi olur. HP'yi de olanak olarak attım. Acer daha iyi olur.Şu an HP'nin bir laptopu var, şahsen HP düşünmüyorum Acer bakacağım, sağ olun.
Daha iyi olur. HP'yi de olanak olarak attım. Acer daha iyi olur.Şu an HP'nin bir laptopu var, şahsen HP düşünmüyorum Acer bakacağım, sağ olun.
Alınmaz. Bunlar alınır onun yerine;
HP 15-DK1007NT Intel Core i5 10300H 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
HP 15-DK1007NT Intel Core i5 10300H 8GB 1TB + 128GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Fiyatı diğer sitelerde 7.400'lere düşebiliyor HP'nin ama Casper çok sıkıntılı bir marka. Bu arada RAM eklemek HP'de garantiyi bozmuyor.
kardeşim bir tane adamın excalibur bilgisayarı bozuldu diye bütün excalibur bilgisayarlar bozuk diyemessinAdam excalibur bambaşka marka diyor bir de yaExcalibur G860 aniden kapandı ve açılmıyor
Casper Excalibur G860 laptopunu kullanıyorum, WD2 oynarken bir anda ekran vb. gitti ve bilgisayar kapandı gibi oldu. USB portlarından bir tanesi güç alıyor gibi gözüküyor ona ekipman taktığımda ekipmanın ışığı yanıyor ama PC güç butonuna basılı tuttuğumda açılmıyor veya kapanmıyor, fan sesi vb...www.technopat.net
.
ben excalibur çok iyi demiyorum nerde öyle bişey ima ettim1. Kurallara uygun yaz cümleni.
2. Bu sadece bugün gelenlerden bir tanesi. Arama yerine Excalibur yaz ve gör sonuçları. Bu forumda arat.
3. Çok iyi bir markaysa neden ucuz? Mesela MSI neden pahalı? Kıyasla bakalım.
.@mutsuzfiberdolabı senin önerdiğin laptoplarda 8 GB RAM var. Alınmaz. @watasitokyonun dediği laptopta 16 GB RAM var gayet alınır.
Excalibur Casper'in ama Excalibur bambaşka bir marka.
Bu modelde düzeltildi.Alınmaz. Kronik ısınma sorunlu ve kasası berbat. HP Pavilion Gaming serisi de kronik ısınma sorunlu.
En az bunu alın;
![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400D9TX i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400D9TX i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.