Excalibur G770 alınır mı?

• Konuyu başlatan Ra s
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 8.099
Detaylarına pek bakmadım ama hem RAM konusunda, hem de depolama konusunda sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Ayrıca içinde işletim sistemi kurulu olmadan gelecek, ayrıca Windows'u içine yüklemek için uğraşacaksınız. Ortalama 20TL'ye ürün anahtarı almanız da gerekecek tabii. Çok şikayet okumuştum bu bilgisayarla ilgili. Şahsen ben bu sorunları geçtim, Casper marka olduğu için bile almazdım, bana her zaman kötü gelmiştir, diğer markalara kıyasla.

Detaylarına pek bakmadım ama hem RAM konusunda, hem de depolama konusunda sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum. Ayrıca içinde işletim sistemi kurulu olmadan gelecek, ayrıca Windows'u içine yüklemek için uğraşacaksınız. Ortalama 20TL'ye ürün anahtarı almanız da gerekecek tabii. Çok şikayet okumuştum bu bilgisayarla ilgili. Şahsen ben bu sorunları geçtim, Casper marka olduğu için bile almazdım, bana her zaman kötü gelmiştir, diğer markalara kıyasla.
RAM nasıl yeterli değil acaba? 16 GB fazlasıyla yeterli.

Sanırım laptop piyasasını bilmiyorsun bu bütçede olan laptoplar çoğunlukla 8 GB RAM, 256-480 GB SSD ve FreeDOS olur.

Asıl konuya gelirsek Casper alınmaz.

Hafıza olarak az ama önerim biraz bütçeyi artırıp bu modeli almanız olur MSI 15.6" Dizüstü Oyun Bilgisayar, Intel Core i5-9300H, 256 GB SSD, 8 GB DDR4, Nvidia GeForce GTX1650, GL63 9SC-201XTR, Siyah: Amazon.com.tr

Son düzenleme:
RAM nasıl yeterli değil acaba? 16 GB fazlasıyla yeterli.

Sanırım laptop piyasasını bilmiyorsun bu bütçede olan laptoplar çoğunlukla 8 GB RAM, 256-480 GB SSD ve FreeDOS olur.

Asıl konuya gelirsek Casper alınmaz.

Hafıza olarak az ama önerim biraz bütçeyi artırıp bu modeli almanız olur MSI 15.6" Dizüstü Oyun Bilgisayar, Intel Core i5-9300H, 256 GB SSD, 8 GB DDR4, Nvidia GeForce GTX1650, GL63 9SC-201XTR, Siyah: Amazon.com.tr

Hocam bu ürün de panel IP değil sanırsam bulamadım nette ama. Asus TUF la lıyaslarsanız ne dersiniz. Bunu almaua çok yakınım 11 11 de 4900 e gelecek fiyat böyle kalırsa.

Asus FX505DT-BQ190 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 1TB + 256GB SSD GTX1650 6.999,00 TL yerine 5.499,00 TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı