Excalibur G770 alınır mı?

• Konuyu başlatan aey7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.595

aey7

Centipat
8500 TL kadar bütçem var. Oyun oynayıp yazılımla uğraşacağım. Bu laptop bana yeter mi?

sadasd.png

O fiyata alınmaz. 2060 veya 1660 Ti'lı bir laptop alınabilir o paraya pek araştırmadım ilk karşıma çıkan buydu, biraz araştırarak çok daha iyisini bulabilirsin.

O fiyata alınmaz. 2060 veya 1660 Ti'lı bir laptop alınabilir o paraya pek araştırmadım ilk karşıma çıkan buydu, biraz araştırarak çok daha iyisini bulabilirsin.

Önerdiğin laptopta darboğaz kaçınılmaz. Yeni çıkacak olan Ryzen mobil işlemcileri ya da Intel bir laptop almanızı öneriyorum. Ama acelem var diyorsanız Intel işlemcili bir laptop almanızı öneririm.

Önerdiğin laptopta darboğaz kaçınılmaz. Yeni çıkacak olan Ryzen mobil işlemcileri ya da Intel bir laptop almanızı öneriyorum. Ama acelem var diyorsanız Intel işlemcili bir laptop almanızı öneririm.
Kullanıcı yorumlarında genelde çok düşük bir darboğazdan bahsediliyor.1650 olan laptopa o kadar para vermektense değerlendirilebilir bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı