Excalibur G770 ile oyunlarda FPS düşmesi oluyor

Eren y

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir oyun oynarken 10-15 saniyede bir FPS'im sabit 60 ise 40'a düşüyor ve birkaç saniye sonra geri çıkıyor. Bu tekrarlanıp duruyor, sebebi nedir acaba? Geçen bilgisayarıma su dökmüştüm ve tamirciye yollamıştım, geldikten 3 gün sonra bu FPS düşmesi sorununu fark ettim. Onunla bir ilgisi var mıdır veya bilgisayar içinde bir ayar yaparak bunu düzeltebilir miyim? Laptop: Excalibur G770, 16 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı.

Güç kablosunda sıkıntı olabilir güç az kalırsa laptop kendini kısıtlar hiç 60 FPS üzerine çıktı mı?

Şu an yaz tatili için memlekete geldik prizler bir garip kablo değil de prizlerden dolayı olabilir mi?

Topraklanma veya voltaj dengesizliği olabilir başka bir priz dene fişin tam oturduğundan emin ol

birde akım düzenleyicinin kablosunun yerine tam ourduğundan emin ol

Topraklanma veya voltaj dengesizliği olabilir başka bir priz dene fişin tam oturduğundan emin ol.

Bir de akım düzenleyicinin kablosunun yerine tam ourduğundan emin ol.

İşe yaramadı durum aynı, sorunun güç kablosunda mı olduğunu baktırmadan anlamanın bir yolu var mıdır? Dediğim şu an Ankara'da değilim ve burada baktirabilecegim birileri olduğunu pek sanmıyorum.

afterburner de ekran kartı işlemci gibi parçalara güç girişinde dalgalanma varmı bakabilirsin toplam gelen gücü gösteriyorsa onada bakabilirsin

Afterburner'de ekran kartı işlemci gibi parçalara güç girişinde dalgalanma var mı bakabilirsin toplam gelen gücü gösteriyorsa ona da bakabilirsin

Peki konu başında bahsettiğim tamirci konusuyla bir alakası olabilir mi FPS dropun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…