mehmetyesil47 Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Merhaba. Oyun oynamıyorum 3 aylık cihazimda mavi ekranlar alıyorum, stop kodlar değişiyor. Minidump yüklemeye çalışınca bir hata ile karşılaştı yazıyor. dmp – Google Drive drive.google.com Yeni Klasör Folder 1drv.ms Son düzenleme: 7 Şubat 2023
Merhaba. Oyun oynamıyorum 3 aylık cihazimda mavi ekranlar alıyorum, stop kodlar değişiyor. Minidump yüklemeye çalışınca bir hata ile karşılaştı yazıyor. dmp – Google Drive drive.google.com Yeni Klasör Folder 1drv.ms
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 Intel ekran kartını güncelle. Ağ kartı ve Wifi sürücünü güncelle. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS mehmetyesil47 Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 claus dedi: Intel ekran kartını güncelle. Ağ kartı ve Wi-Fi sürücünü güncelle. Genişletmek için tıkla... Yaptim şimdi. Başka minidump dosyaları da var buraya taşımaya çalışıyom hata bir sorun ile karşılaştık yazıyor. Artı 0 Eksi
claus dedi: Intel ekran kartını güncelle. Ağ kartı ve Wi-Fi sürücünü güncelle. Genişletmek için tıkla... Yaptim şimdi. Başka minidump dosyaları da var buraya taşımaya çalışıyom hata bir sorun ile karşılaştık yazıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #4 Dediklerimi yaptıktan sonra mavi ekran aldın mı? Artı 0 Eksi
KS KS mehmetyesil47 Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #5 claus dedi: Dediklerimi yaptıktan sonra mavi ekran aldın mı? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar olmadı hocam. Nereden tüm sürücüleri baştan kurmak istiyorum site var mı? Artı 0 Eksi
claus dedi: Dediklerimi yaptıktan sonra mavi ekran aldın mı? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar olmadı hocam. Nereden tüm sürücüleri baştan kurmak istiyorum site var mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #6 Tek manuel indirmen gerek üretici sayfasından. Emin değilsen yeni konu aç ve etikletle. Sürücüleri vereyim ben size Artı 0 Eksi
Tek manuel indirmen gerek üretici sayfasından. Emin değilsen yeni konu aç ve etikletle. Sürücüleri vereyim ben size