Çözüldü Excalibur G770 Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Tekrardan merhaba hocam. Gerçekten seni çok meşgul ettim özür dilerim ama sorun normal kurarken de olmaya başladı. Müsait bir vaktiniz de bakarsanız çok mutlu olurum: nvidia driver yüklerken mavi ekran.rar
Neyi normal kurarken olmaya başladı ? Sen daha önceki dediklerimin hepsini yaptın mı ? Nvidia DDU ile sil demiştim, onu yapmamışsın sanırım. Eski kalıntılar görünüyor. DDU ile Nvidia sil. Sonra denetim masasından Nvidia ile ilgili ne varsa sil. Sonra bunu yükle. Mavi ekran alıp almadığını bildir.
Başka bir şey yükleme.
Hocam ben NVIDIA App ile yüklerken mavi ekran alıyorum diye konu açtım ayrıca bana öyle bir şey denemediniz daha önce.
Pardon kusura bakma, senin sisteme çok benzer bir konu daha var. Israrlar o tarz araçları kullanmaya çalışıyor. Konular karıştı
DDU ile kaldır sonra güncel sürücüyü Nvidia sayfasından indir yükle. Nvidia APP tarzı araç kullanma.

Onu yaptım zaten, o zaman NVIDIA appten kurmayacağım yani normal şekilde kuracağım çözüm bu mudur?

Ayrıca siz mi sildiniz bilmiyorum ama G203 farem var ondandır Logitech gözükmesi.

Son bir soru soracağım ekran kaydı vs kullanmak için NVIDIA App kullanabilir miyim?

Tammadır, Logitech kalsın.
NVIDIA App kullanma. Dediğim şekilde yap ve en sağlıklı olan budur.

Başka araçlar ile deneme şansın var mı?

Movavi screen recorder gibi şeyler mi?

Ekran kaydı için farklı bir program kullanma şansın var mı?

Olur hocam peki NVIDIA App neden tavsiye etmiyorsunuz betada olduğu için mi bunu da söyleyin çözüm işaretleyeceğim meşgul ettim sizi özür dilerim.

@claus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…