Tekrardan merhaba hocam. Gerçekten seni çok meşgul ettim özür dilerim ama sorun normal kurarken de olmaya başladı. Müsait bir vaktiniz de bakarsanız çok mutlu olurum: nvidia driver yüklerken mavi ekran.rar
Neyi normal kurarken olmaya başladı ? Sen daha önceki dediklerimin hepsini yaptın mı ? Nvidia DDU ile sil demiştim, onu yapmamışsın sanırım. Eski kalıntılar görünüyor. DDU ile Nvidia sil. Sonra denetim masasından Nvidia ile ilgili ne varsa sil. Sonra bunu yükle. Mavi ekran alıp almadığını bildir.
Hocam ayarlardan açıklardan yararlanma korunması diye bir şey buldum. Çaresizlikten açıklardan yararlanma kısmına sürücü dosyasını koydum. Şu an hata değişti. PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA değil de KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE veriyor. Şimdi dump atacağım.
Hocam ayarlardan açıklardan yararlanma korunması diye bir şey buldum. Çaresizlikten açıklardan yararlanma kısmına sürücü dosyasını koydum. Şu an hata değişti
Pardon biraz açıklayamadım. Senin dediğini yapınca mavi ekran vermiyor. Fakat ben ddu kullanmazsam mavi ekran dediğim gibi. Onu çözmek içinde dediğim gibi açıklardan yararlanma korunması kısmına sürücüyü ekledim verdiği hata değişti.
Pardon biraz açıklayamadım. Senin dediğini yapınca mavi ekran vermiyor. Fakat ben ddu kullanmazsam mavi ekran dediğim gibi. Onu çözmek içinde dediğim gibi açıklardan yararlanma korunması kısmına sürücüyü ekledim verdiği hata değişti.
Tamamdır, o zaman kendi kafana göre deneyip hata aldıkların için yeni konu aç istersen. Ama ben bakmam o konuya şimdiden söylüyorum.
Dediklerimi yapıp sorun yaşamıyorsun çünkü.