Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
Son düzenleyen: Moderatör:
Neyi normal kurarken olmaya başladı ? Sen daha önceki dediklerimin hepsini yaptın mı ? Nvidia DDU ile sil demiştim, onu yapmamışsın sanırım. Eski kalıntılar görünüyor. DDU ile Nvidia sil. Sonra denetim masasından Nvidia ile ilgili ne varsa sil. Sonra bunu yükle. Mavi ekran alıp almadığını bildir.Tekrardan merhaba hocam. Gerçekten seni çok meşgul ettim özür dilerim ama sorun normal kurarken de olmaya başladı. Müsait bir vaktiniz de bakarsanız çok mutlu olurum: nvidia driver yüklerken mavi ekran.rar
İşine yarıyorsa evet.
Beta ve birçok kullanıcı şimdilik benzer sorun yaşıyor.
Kullanabilirsin.Hocam GeForce Experience'de mi kullanılmamalı?
Tamamdır. Bir sorum olacak son güncellemeyi yaptıktan sonra (nvidia) stabilize sorunu yaşadım harici monitörde kasmalar vs. eski sürüme döneyim mi?Kullanabilirsin.
1-2 eski sürüme dön, bu aralar güncel sürücüler bazı kullanıcılara sorun yaşatabiliyor.Tamamdır. Bir sorum olacak son güncellemeyi yaptıktan sonra (nvidia) stabilize sorunu yaşadım harici monitörde kasmalar vs. eski sürüme döneyim mi?
Çok sağolun gerçekten çok yardımcı oldunuz.1-2 eski sürüme dön, bu aralar güncel sürücüler bazı kullanıcılara sorun yaşatabiliyor.
Yükleyebilirsin.Çok sağolun gerçekten çok yardımcı oldunuz.
@claus hocam ben sizin Kaspersky kaldırın dediğinizden dolayı kaldırmıştım Kaspersky yeniden yükleyeyim mi?
Wifi.
Wi-Fi.
O tarz araçları pek önermem ama sen bilirsin.Tamamdır. Peki Intel dsa ile güncellemekle aynı şey değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.