Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
Son düzenleyen: Moderatör:
Neyi normal kurarken olmaya başladı ? Sen daha önceki dediklerimin hepsini yaptın mı ? Nvidia DDU ile sil demiştim, onu yapmamışsın sanırım. Eski kalıntılar görünüyor. DDU ile Nvidia sil. Sonra denetim masasından Nvidia ile ilgili ne varsa sil. Sonra bunu yükle. Mavi ekran alıp almadığını bildir.Tekrardan merhaba hocam. Gerçekten seni çok meşgul ettim özür dilerim ama sorun normal kurarken de olmaya başladı. Müsait bir vaktiniz de bakarsanız çok mutlu olurum: nvidia driver yüklerken mavi ekran.rar
Tekrardan merhaba hocam. Gerçekten seni çok meşgul ettim özür dilerim ama sorun normal kurarken de olmaya başladı. Müsait bir vaktiniz de bakarsanız çok mutlu olurum: nvidia driver yüklerken mavi ekran.rarO tarz araçları pek önermem ama sen bilirsin.
Neyi normal kurarken olmaya başladı ? Sen daha önceki dediklerimin hepsini yaptın mı ? Nvidia DDU ile sil demiştim, onu yapmamışsın sanırım. Eski kalıntılar görünüyor. DDU ile Nvidia sil. Sonra denetim masasından Nvidia ile ilgili ne varsa sil. Sonra bunu yükle. Mavi ekran alıp almadığını bildir.Tekrardan merhaba hocam. Gerçekten seni çok meşgul ettim özür dilerim ama sorun normal kurarken de olmaya başladı. Müsait bir vaktiniz de bakarsanız çok mutlu olurum: nvidia driver yüklerken mavi ekran.rar
Hani sen demiştin ya nvidia app tarzı araç kullanma normal kur sürücüyü demiştin. Onu diyorum. Artık manuel şekilde kurarken de mavi ekran alıyorum. DDU denemedim. Deneyeyim mi?Neyi normal kurarken olmaya başladı ? Sen daha önceki dediklerimin hepsini yaptın mı ? Nvidia DDU ile sil demiştim, onu yapmamışsın sanırım. Eski kalıntılar görünüyor. DDU ile Nvidia sil. Sonra denetim masasından Nvidia ile ilgili ne varsa sil. Sonra bunu yükle. Mavi ekran alıp almadığını bildir.
Başka bir şey yükleme.
Önceki dediklerin derken? Sürücü kurulumları ise çoktan kurdum onları.Vermemesi gerek zaten. Normal kulllan, önceki dediklerimi'de uygula. App vs. yükleme.
Vermemesi gerek zaten. Normal kulllan, önceki dediklerimi'de uygula. App vs. yükleme.
Evet.App vs yükleme derken GeForce Experience'de mi yüklemeyeyim. Her güncellemede böyle mi yapmam gerekecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.