Excalibur G770 Windows 10 destekler mi?

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Bilgisayarcı çok iyi sallamış vallahi, kimmiş o da desteklemiyor diyor?

Windows 10 kurabilirsiniz, driverları destekleyecektir. Nasıl bilgisayarcıymış aklım almıyor.

Bilgisayarcı çok iyi sallamış vallahi, kimmiş o da desteklemiyor diyor?

Windows 10 kurabilirsiniz, driverları destekleyecektir. Nasıl bilgisayarcıymış aklım almıyor.

Abimin arkadaşı diye ona gitmiştim o da öyle dedi.
Bir de Windows 11 kurarsam sorunlarla karşılaşır mıyım?
Bazı kişilerde bazı programlarda hatalar olabiliyor diye okumuştum

Bazı kişilerde bazı programlarda hatalar olabiliyor diye okumuştum

Hayır bir sorun yaşamazsınız, böyle oturma organlarıyla sallayanlara inanmayın. Windows 11'de kurabilirsiniz Windows 10'da. Windows 11 daha uygun olacaktır sizin için, çökme sorunları ile karşılaşanlar için Windows 11 güncelleme getirdi ve düzeltti.

Bazı kişilerde bazı programlarda hatalar olabiliyor diye okumuştum.

Her yazılımın çıktığında hataları olur Windows 11 şu an gayet güzel çalışıyor ve bilgisayarın şu an kaldıramayacağı bir işletim sistemi yok dostum.

Hayır bir sorun yaşamazsınız, böyle oturma organlarıyla sallayanlara inanmayın. Windows 11'de kurabilirsiniz Windows 10'da. Windows 11 daha uygun olacaktır sizin için, çökme sorunları ile karşılaşanlar için Windows 11 güncelleme getirdi ve düzeltti.

Tamamdır hocam sağ olun hem zaten aynı adama sen kursan kaça kurarsın Windows 10'ya da 11 demiştim o da 200 lira demişti biraz da kazıkçı sanırım kendim kurarım daha iyi

Aynı sistemde Windows 11 kullanıyorum hocam. 11 bile kurabilirsiniz bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı