ne kadar yani mesela tahmini fortnite felan yayın açabilirmiyimArtar. Kesinlikle ekle.
yani şuan mesela yayın felan açıyorum minecraft yayını bile zor açıyorum 8 daha ekleyince fortnite yayını açabilirmiyim peki yada minecraftdan güzel oyunlarArtar hocam.
Yayına dayanmaz Excalibur. RAM biraz daha iter ama hakkıyla oynayamazsın, izleyen de çok şey anlamaz. Excalibur pişmanlıktır.yani şuan mesela yayın felan açıyorum minecraft yayını bile zor açıyorum 8 daha ekleyince fortnite yayını açabilirmiyim peki yada minecraftdan güzel oyunlar
haklısın bu arada ama zamanında ucuza almıştımYayına dayanmaz Excalibur. RAM biraz daha iter ama hakkıyla oynayamazsın, izleyen de çok şey anlamaz. Excalibur pişmanlıktır.
8 k ya almıştım bu arada 1 sene öncehaklısın bu arada ama zamanında ucuza almıştım
yada 8 gb ram eklemeden bu pc yi elimden çıkatsammıı acabaYayına dayanmaz Excalibur. RAM biraz daha iter ama hakkıyla oynayamazsın, izleyen de çok şey anlamaz. Excalibur pişmanlıktır.
15k ya felan satıyolar 2.elinihaklısın bu arada ama zamanında ucuza almıştım
8 k ya almıştım bu arada 1 sene önce
yada 8 gb ram eklemeden bu pc yi elimden çıkatsammıı acaba![]()
yani yeni sistem alcam zÇıkartmaktan çok yenisini almak mesela.
kasalı alcam bidaha laptop alma gibi bi hata yapmamyani yeni sistem alcam z
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.