Excalibur G870 aniden kapandı ve çalışmıyor

Kekver

Decapat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
İ5
Öncelikle iyi günler. Bilgisayarı fazla zorlamama rağmen dün Valorant oynarken pat diye bir sesin gelmesiyle ekran bir anda gitti açmaya çalıştığımda ise hiçbir tepki vermedi ışıklar dahi açılmadı. Güç alıyor mu diye kontrol ettiğimde ise güç almadığını fark ettim ışıklardan hiçbiri kesinlikle yapmıyordu. Bilgisayar ne güç alıyor ne de çalışıyor. Bilgisayari 2023 Ağustos'ta almıştım. Garanti kapsamında servise göndereceğim sizce başıma ne geldi? (bu arada bilgisayar ara ara ani bir şekilde donup geri geliyordu birkaç haftada bir.)

Anakartın besleme çipleri gitmiş. Büyük ihtimal çipler yüke girdiğinde gerekli amper değerini üzerinden geçiremedi, firmalar maliyeti düşürmek için kaliteli bileşen seçmemelerinden kaynaklanıyor. Bu gibi sorunlar çoğalmaya başladı son zamanlarda.

Öncelikle iyi günler. Bilgisayarı fazla zorlamama rağmen dün Valorant oynarken pat diye bir sesin gelmesiyle ekran bir anda gitti açmaya çalıştığımda ise hiçbir tepki vermedi ışıklar dahi açılmadı. Güç alıyor mu diye kontrol ettiğimde ise güç almadığını fark ettim ışıklardan hiçbiri kesinlikle yapmıyordu. Bilgisayar ne güç alıyor ne de çalışıyor. Bilgisayari 2023 Ağustos'ta almıştım. Garanti kapsamında servise göndereceğim sizce başıma ne geldi? (bu arada bilgisayar ara ara ani bir şekilde donup geri geliyordu birkaç haftada bir.)
Keşke laptop almadan önce buraya bir konu açsaymışsınız.

Keşke hocam o hataya maalesef zamanında düştüm Casper alarak bilmiyorduk :(
Casper almayın aldırtmayın. Zamanında Casper bilgisayarımın anakartı kendi kendine arızalandı.

Kalitesiz mal kullanıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı