wherwismymnd
Picopat
Selamlar, Excalibur G870 RTX 4050 modeline sahibim. BIOS güncellemesi yapacaktım ama bulamadım hiç bir yerde. Yardımcı olursanız sevinirim.
CPU değeri çok yüksek adlı konu açmıştım orada öneri olarak BIOS dan Intel XTU ve CPU değerlerini düşür demişlerdi. Güncelleme varsa onu da yapmamı önerdiler.Windows Update'de yoksa teknik servise mail atıp alabiliyorsunuz. Neden güncellemek istiyorsunuz?
CPU değeri çok yüksek adlı konu açmıştım orada öneri olarak BIOS'tan Intel XTU ve CPU değerlerini düşür demişlerdi. Güncelleme varsa onu da yapmamı önerdiler.
Bir arkadaş dediğim gibi mail atıp siteye koyduklarından daha güncel BIOS sürücüsünü almıştı, bildiğim tek yöntem bu. İsterseniz deneyin de bunun ısınmayı engelleyeceğini sanmıyorum, bahsettiğiniz gibi kronik bir sorun varsa cihazı servise yollayın en azından tamir veya değişim yapsınlar.
Hocam dosyaları aldım ama tam olarak nasıl kurulum yapılır bilginiz var mı bana birden fazla dosya attılar çünkü?
Hocam dosyaları aldım ama tam olarak nasıl kurulum yapılır bilginiz var mı bana birden fazla dosya atdılar çünkü.
Selamlar, Excalibur G870 RTX 4050 modeline sahibim. BIOS güncellemesi yapacaktım ama bulamadım hiç bir yerde. Yardımcı olursanız sevinirim.
FPS sorunum yoktu sıcaklıklar konusunda sorunum vardı.Düzeldi mi FPS'leri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.