Excalibur G900 alınır mı?

Eren.Bayram.

Hectopat
Selam dostlar, güzel bir masaüstüm var fakat bir yerlere gittiğimde kullanabilmek, editörlük için After Effects kullanabilmek ve oyun oynayabilmek için 2. el laptop bakıyordum.
22 bin bütçem var 6 taksitle alacağım çünkü.
Günlerdir her ilana baktım ve tek bulabildigim ozellikleri kafama yatan.
Excalibur G900, 3060, i7 11600H, 16 GB RAM ve 1TB SSD'li laptop oldu.
Bir sorunu yok 1 yıllık ve çok kullanılmamış.
Ama çok ısındığında. Fan sesinden sessiz ortamlarda laptopu açamamaktan korkuyorum.
Aklımda HP Victus vardı ama alacagim iki kişide satmsktan vazgeçti.
Sizce bu alınır mı? Yoksa bakmaya devam mi etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, güzel bir masaüstüm var fakat bir yerlere gittiğimde kullanabilmek, editörlük için After Effects kullanabilmek ve oyun oynayabilmek için 2. el laptop bakıyordum.
Ama çok ısındığında. Fan sesinden sessiz ortamlarda laptopu açamamaktan korkuyorum.
hocam donanımlar her ne kadar güzel gözüksede kesinlikle alınmaz. Kronik sorunlu bir cihaz. Casper markalarını es geçin.

2.el alacaksanız en kötü 2. el 4050 varsa 4050 ekran kartlarına bakın her laptop çok sessiz ortamlarda oyun oynadığınız esnada fan sesi maalesef duyuluyor oyun bilgisayarı olduğu için.

Excalibur G900 Excalibur alınmaz.

2.el alacaksanız en kötü 2. el 4050 varsa 4050 ekran kartlarına bakın her laptop çok sessiz ortamlarda oyun oynadığınız esnada fan sesi maalesef duyuluyor oyun bilgisayarı olduğu için.

Excalibur G900 Excalibur alınmaz.
Oyun oynamak icin degilde daha cok video editlemek icin hocam.
Bir de o bütçede 4050 neredeyse yok, olan da yardimci olmuyor elden satiyor

hocam donanımlar her ne kadar güzel gözüksede kesinlikle alınmaz. Kronik sorunlu bir cihaz. Casper markalarını es geçin.
Tamamdır hocam, en son bulamadim artik deyip siparis edecektim

Oyun oynamak icin degilde daha cok video editlemek icin hocam.
Bir de o bütçede 4050 neredeyse yok, olan da yardimci olmuyor elden satiyor

Tamamdır hocam, en son bulamadim artik deyip siparis edecektim
Hocam biraz araştırın çok az daha eğer amacınız video edit vs gibi şeyler ise Alın Casper'i başka bulamazsanız eğer RTX 3060 da kötü ekran kartı değil çoğu oyunu yüksek grafik açıyor zaten bende casper kullanıyorum 4050 ekran kartlı G870 modelini.

Hocam biraz araştırın çok az daha eğer amacınız video edit vs gibi şeyler ise Alın Casper'i başka bulamazsanız eğer RTX 3060 da kötü ekran kartı değil çoğu oyunu yüksek grafik açıyor zaten bende casper kullanıyorum 4050 ekran kartlı G870 modelini.
Hocam çok ısınıyor diyorlar, rendera bi aldigimda etrafta uçak sesi duyulsun istemiyorum.
Bulabilirsem hp victus istiyordum

Hocam çok ısınıyor diyorlar, rendera bi aldigimda etrafta uçak sesi duyulsun istemiyorum.
Bulabilirsem hp victus istiyordum
😁 Bende Excalibur kullanıyorum çok kotu değil merak etmeyin cihaz sağlamsa bi bakın alın derim çare yoksa.

😁 Bende Excalibur kullanıyorum çok kotu değil merak etmeyin cihaz sağlamsa bi bakın alın derim çare yoksa.
Hocam biriyle anlaşıp victus almıştım sonunda, siparişi iptal etmiş.
En azından neden oldugunu soyleseydi

Başkq lqptop yok excalibur dışında, ama sıcaklık ve fan sesinden dolayı alasım yok

Son düzenleme:
Hocam biriyle anlaşıp Victus almıştım sonunda, siparişi iptal etmiş.
En azından neden oldugunu soyleseydi.

Başkq lqptop yok Excalibur dışında, ama sıcaklık ve fan sesinden dolayı alasım yok.

Sıcaklık konusunda çok kaliteli termal macun kullanırsanız fanları temiz olursa sıkıntı olmaz, fakat fan sesi her cihazda fazladır oyun laptoplarında.

Yeni konular

Geri
Yukarı