Excalibur G900 işlemci sıcaklığı nasıl?

Alpxnd

Decapat
Daha fazla  
Excalibur marka G900 model bir laptop aldım. Oyun oynarken işlemci 90-100 derece arasında geziyor ama 100'ün üstüne çıkmıyor. Fanlar Turbo'da çalışsa dahi yine sıcaklık aynı kalıyor. İşlemcinin bu kadar sıcak olması laptopa zarar verir mi?
İşlemcim: Intel Core i7-10750h

Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur marka G900 model bir laptop aldım. Oyun oynarken işlemci 90-100 derece arasında geziyor ama 100'ün üstüne çıkmıyor. Fanlar Turbo'da çalışsa dahi yine sıcaklık aynı kalıyor. İşlemcinin bu kadar sıcak olması laptopa zarar verir mi?

Eki Görüntüle 925573

Hocam sıcaklık çok yüksek. Termal macun yenileyin. Bu bilgisayar kışın böyle ise yazın alev alır.

Eki Görüntüle 925573

Sakıncalı termal macun yenileyin.

Undervolt seçeneğin olmadığı için şu anlık tek çözüm kasanın altını yükselterek daha rahat hava almasını sağlamak olacaktır. Ayrıca işlemci hızını bir miktar düşürmeyi deneyebilir, grafik ayarlarını yükselterek ekran kartına yük bindirebilirsin. İade hakkın varsa iade etmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı