13500 puan aliyor o islemci. Bariz bilgisayarin throttle yapiyor yani vadettigi performansi gosteremiyor. Ayrica ekran goruntusu olmadan innamiyorum aldigin sonuca.
Ilk olarak ben ne zaman böyle bir iddiada bulundum.
Ben hiçbir zaman elimdeki en iyi demedim. Suan alınmaz da bu model. Ben baktıgımda en uygun ve ucuzu buydu.
Ve tamam belki biraz az kalıyor performans ama 5600H seviyesine inmedi.
Sana göre evet ama kimseye zorla aldırtmadım.
Kakalamak yanlıs ifade oldu.
Herkes istedigini alir.
Ben memnun oldugumu belirttim.
Ki büyük sorun yasarsam iade de ederim ama biraz puan az geldi diye iade etmem.
Zaten bunun vaad ettigi performans cok degil. Kendi inceleme videosunda bile belli oluyor.
Tartışma yok.
Bir grup benim zorla bunu önerdigimi zannediyor ve MSI, Lenovo gibi markaları Monster ile kıyasliyor.
Ben ise hep diyorum elimdeki zaten en iyisi değil, olamaz da. Bütçem neye yeterse...
Zaten bir MSI veya Lenovo performansi veremez.
Hocam tartışmanızı balla kesiyorum ama bu testleri ben de yapmak isterim, bilgisayarın performansını ölçüp bir kıstas almak adına. Hangi programları denemeliyim? Belki ona göre bir tavsiyede bulunursunuz.
Hocam tartışmanızı balla kesiyorum ama bu testleri ben de yapmak isterim, bilgisayarın performansını ölçüp bir kıstas almak adına. Hangi programları denemeliyim? Belki ona göre bir tavsiyede bulunursunuz.
İlk olarak gayet de hayatımda laptop görmüş biriyim.
Ben memnunum ama kimseye alsın diye baskı yapmadım. Al diye silah doğrultmadım başına.
Sorun yaşayan var ama ben yaşamadım. Yani ben yaşamadım överim.
Başkası yaşadı gömer.