Excalibur G900 satıp başka laptop almak

@gen2 i7-11800h stok puanı 12000 civarı diye biliyorum hocam.
Şuan elimde tulpar t7-v25.1.1 var açıkçası memnunum. Monsterin çoğu modeli kötü fakat niye bu kadar hatersınız anlamadim hocam @Gregorz Brzecz.
Kalite kontrol 0, adamlar ölü piksel var ekran değiştirin diye gönderiyor geleni kontrol etmeden ölü pikselli gönderiyorlar, kısacası servis leş. 4 panel değişimi + 1 yeni ürün değişimi alan gördüm forumda adam parasıyla dert sahibi oldu. Kullandıkları malzemeler muhtemelen Clevo Tongfang ve MSI'ın kalite kontrolünden kalan ucuza alınmış toplama mallar. Kendi yazılımı yok, doğru düzgün uyumlu güncelleme yok. Tam paranla rezil olma simulator.
Bu arada ben 13650 alıyorum, macun değiştirince muhtemelen 14'ü görürüm.

Kalite kontrol 0, adamlar ölü piksel var ekran değiştirin diye gönderiyor geleni kontrol etmeden ölü pikselli gönderiyorlar, kısacası servis leş. 4 panel değişimi + 1 yeni ürün değişimi alan gördüm forumda adam parasıyla dert sahibi oldu. Kullandıkları malzemeler muhtemelen Clevo Tongfang ve MSI'ın kalite kontrolünden kalan ucuza alınmış toplama mallar. Kendi yazılımı yok, doğru düzgün uyumlu güncelleme yok. Tam paranla rezil olma simulator.
Hocam musaitseniz Inceleme konumdaki C23 sonuclarina bakar mısınız?

Bu arada MSI GE sogutması nedeniyle 13650 gayet normal.

Kalite kontrol gerçekten 0 katılıyorum. Ama malzeme kalitesi iyiyse gerçekten iyi oluyo kötüyse gerçekten kötü oluyo ben Sıkıntı yaşamadım ama yaşasam sinirlenirdim o kadar para vermişim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı