Excalibur G900 Wi-Fi, Bluetooth gibi bağlantılar gözükmüyor

Proximaxs

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 3 aydır Wi-Fi, Bluetooth gibi sekmeler bir anda gidiyor ve BIOS ayarlarına girip default ayarlara sıfırladığımda düzeliyor ama diğer açışımda yine gidiyor. Her zaman olmuyor ama sık oluyor bundan bıktım. Ayrıca videolar ve Spotify donuyor kulaklığı tak çıkar yapınca düzeliyor. Kulaklık iyi bir kulaklık değil james monkey 711.
Laptop: Excalibur G900 RTX 3060.

1735557642946.png

Windows güncellemelerini kontrol edebilir misin? Düzgün sürücüler yüklenmiş olabilir.

Bu duruma genelde formattan sonra rastlanıyor, internet kablosunu takıp güncelleme yaptıktan sonra düzeliyor. Oradan esinlenerek söylüyorum kesin bir çözüm olmayabilir. ama manuel olarak güncellemekte fayda var diye düşünüyorum.

Buradan indirip deneyebilirsin. Ama öncelikle DDU veya benzeri bir program ile kaldır.

Bu duruma genelde formattan sonra rastlanıyor, internet kablosunu takıp güncelleme yaptıktan sonra düzeliyor. Oradan esinlenerek söylüyorum kesin bir çözüm olmayabilir. Ama manuel olarak güncellemekte fayda var diye düşünüyorum.

Buradan indirip deneyebilirsin. Ama öncelikle DDU veya benzeri bir program ile kaldır.

Nasıl kaldırabilirim yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

DDU programına hakim değilsen rehberlerden bakabilirsin. İstersen daha basit bir yoldan da deneyebilirsin.

Öncelikle bu videodaki işlemi uygula
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm bu silme işlemine başlamadan önce attığım linkten sürücülerinizi sistem özelliklerinize göre indirin. Silme işleminden sonra kurun.

Ve benim şahsi tavsiyem sistem geri yükleme noktası oluşturun ki olurda silme işleminden sonra farklı bir hata alırsanız normal sisteminizi geri yüklersiniz.

Ondan sonra bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet, Aygıt Yöneticisi ne gir. Daha sonra Wi-Fi ve Bluetooth sürücülerini kaldırabilirsin.

örnek olarak:

1735569308553.png

Tamamdır deneyeceğim

DDU programına hakim değilsen rehberlerden bakabilirsin. İstersen daha basit bir yoldan da deneyebilirsin.

Öncelikle bu videodaki işlemi uygula
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm bu silme işlemine başlamadan önce attığım linkten sürücülerinizi sistem özelliklerinize göre indirin. Silme işleminden sonra kurun.

Ve benim şahsi tavsiyem sistem geri yükleme noktası oluşturun ki olurda silme işleminden sonra farklı bir hata alırsanız normal sisteminizi geri yüklersiniz.

Ondan sonra bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet, Aygıt Yöneticisi ne gir. Daha sonra Wi-Fi ve Bluetooth sürücülerini kaldırabilirsin.

örnek olarak:

Eki Görüntüle 2384996

Yardımın için teşekkürler servise gönderdim donanımsal sorun varmış

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı