Excalibur G911 1490 alınır mı?

Bütçe
160000
Raider de dusunuyordum ama çok pahalı değil mi? Ne düşünüyorsunuz.

Yani Vector de iyi bir model, fiyat farkı çok olduğu için tercih sizin. Raider hoş model ama pahalı mı, evet. 160.000 TL bütçe ile en iyi 2 seçenek var;

Veya.

İki cihazda üzmez. Türkiye'de 7945HX3D olan STRIX Scar G17 olsa onu önerirdim ama yok maalesef.

Yani Vector de iyi bir model, fiyat farkı çok olduğu için tercih sizin. Raider hoş model ama pahalı mı, evet. 160.000 TL bütçe ile en iyi 2 seçenek var;

Veya.

İki cihazda üzmez. Türkiye'de 7945HX3D olan STRIX Scar G17 olsa onu önerirdim ama yok maalesef.

Peki G17'nin Türkiye'ye gelme ihtimali var mı?

Yani arada 40k kadar bir fiyat farkı var.

Bence değmez. FPS farkından ziyade kararlılık ve uzun süre yük performansı farkı olur. Vector alıp geçebilirsiniz.

Bence değmez. FPS farkından ziyade kararlılık ve uzun süre yük performansı farkı olur. Vector alıp geçebilirsiniz.

Hocam Vector'e baktim gercekten mükemmel bir bilgisayar ve MSI kalitesi hatta şu an yanında hediye oyun bile veriliyor, kararımı verdim. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

Hocam iyi akşamlar bu Vector işlemci hızı 2.20 GHz sorun olur mu yoksa yoksa Turbo şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum aynı özellikteki diğer markalarla arasında en az 15-20k varsa direkt alabilirsin.
Ama şunu net bir şekilde söyleyeyim ısınma durumu diğer global markalara göre 6-7 derece daha fazla. Pil durumu da rahatsız edebilir çünkü maksimum 1,5 saat gidiyor. Sabit bir yerde hayvan gibi kullanacaksan düşünme al. Kütüphane gibi yerler için bence pek uygun değil çünkü bir tık sesli ve pil durumu rahatsız edici sürekli şarjda olması lazım.

Dostum aynı özellikteki diğer markalarla arasında en az 15-20k varsa direkt alabilirsin.
Ama şunu net bir şekilde söyleyeyim ısınma durumu diğer global markalara göre 6-7 derece daha fazla. Pil durumu da rahatsız edebilir çünkü maksimum 1,5 saat gidiyor. Sabit bir yerde hayvan gibi kullanacaksan düşünme al. Kütüphane gibi yerler için bence pek uygun değil çünkü bir tık sesli ve pil durumu rahatsız edici sürekli şarjda olması lazım.
Yani aslında bu fiyat bandında laptop pek kalmadı 6 taksit ile bütçeme uygun olarak bu var ya 50 serisi laptopları bekleyeceğim ki kur sürekli yükseliyor 70 knın üstü beni zorlar ayrıca öğrenci değilim evde günlük film ve fps oyunları için almayı düşünüyorum yerim olmadığı için laptop tercih ediyorum ama markaya çok fazla olumsuz yorum var servisi olsun laptopa olsun öyle donanımsal ve kronik bir sorunu var mı göremedim kullanıcısı da az valla kararsız kaldım ömür boyu bakım garantisi bence cezbedici bilemedim forumlarda dolanırken sizi gördüm sormak istedim

Yani aslında bu fiyat bandında laptop pek kalmadı 6 taksit ile bütçeme uygun olarak bu var ya 50 serisi laptopları bekleyeceğim ki kur sürekli yükseliyor 70 knın üstü beni zorlar ayrıca öğrenci değilim evde günlük film ve FPS oyunları için almayı düşünüyorum yerim olmadığı için laptop tercih ediyorum ama markaya çok fazla olumsuz yorum var servisi olsun laptopa olsun öyle donanımsal ve kronik bir sorunu var mı göremedim kullanıcısı da az vallahi kararsız kaldım ömür boyu bakım garantisi bence cezbedici bilemedim forumlarda dolanırken sizi gördüm sormak istedim

Servise cihazı defa periyodik bakım için verdim Ankara'da gayet de güzel ilgileniyorlar. 2 saatte bakım yapılmış oluyor bu açıdan sorun yaşamadım hiç.
Fanları gayet iyi soğutuyor fakat sesi bir tık yüksek olabilir.
Seni tek rahatsız edebilecek kısım 5-6 derecelik ısınma ve fan sesi geri kalan kısımda ben en ufak sorun yaşamadım. Bir de alacağın zaman satıcıyla iletişime geç 2x16 olarak al. Bana direkt tek slot 32 geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı