Excalibur G911 1490 alınır mı?

Bütçe
160000

Kerohn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 İ9 14900HX 32GB RAM 1TB M2 SSD 2.5K 240HZ
LENOVO LEGİON PRO5
Merhaba, Casper Excalibur G911 almayı düşünüyorum bütçem 160k kadar var ama hepsini kullanmaya çok sıcak değilim.

indir.jpeg

Rog Strix Scar G18 bakılabilir.

Hocam ben özelleştirilmiş olrak 4090 i9 14900HX 64 GB RAM 4TB SSD olarak 124 bin TL'ye dusunuyorum.

Hocam belirttiğiniz laptop 83000 TL bandında. O fiyata Excalibur alınmaz.

Hocam belirttiğiniz özelliklere göre iyi. Ama bu kadar para handikaplı bir markaya verilir mi bilemiyorum. Şahsi fikrim maksimum 124 bin TL'ye kadar daha düşük özellikli laptop tercih etmeniz.

Neden bu kadar para bağlayacağınız bir cihaz, Casper gibi aptal saptal bir ürün olsun diye neden düşündünüz? Miss gibi cihazlar var, bitçe var. Çok fiyat farkı yapmadan bunu alıp geçin. Bu Casper denen dandik firma, RAM ve depolama ile göz boyuyor sadece. Şu cihazı alıp kalan bütçe ile RAM veya SSD ekleyin, basit gayet;

Çok güzel bir 2K 240Hz panel, güzel soğutma, kaliteli kasa, 175W RTX4090 ve en yeni nesil CPU. Bulaşmayın Casper denen markaya. Bu arada daha da F/P bir şey isterseniz o da mevcut, aman aman CPU farkı var mı derseniz bence yok;

Kasa aynı zaten, SSD ve CPU farkı sadece. Bütün bütçeyi kullanmak istemiyorsunuz diye bunları sundum. Çok daha iyi modeller var elbette 160K'ya kadar.

4090 olması büyük artı ama genel olarak kötü. Önermem. Bence sağlam bir 4090 cihaz alılliikoiooooio.

Neden bu kadar para bağlayacağınız bir cihaz, Casper gibi aptal saptal bir ürün olsun diye neden düşündünüz? Miss gibi cihazlar var, bitçe var. Çok fiyat farkı yapmadan bunu alıp geçin. Bu Casper denen dandik firma, RAM ve depolama ile göz boyuyor sadece. Şu cihazı alıp kalan bütçe ile RAM veya SSD ekleyin, basit gayet;

Çok güzel bir 2K 240Hz panel, güzel soğutma, kaliteli kasa, 175W RTX4090 ve en yeni nesil CPU. Bulaşmayın Casper denen markaya. Bu arada daha da F/P bir şey isterseniz o da mevcut, aman aman CPU farkı var mı derseniz bence yok;

Kasa aynı zaten, SSD ve CPU farkı sadece. Bütün bütçeyi kullanmak istemiyorsunuz diye bunları sundum. Çok daha iyi modeller var elbette 160K'ya kadar.

Hocam zaten Vector dusunuyordum ve tabii ki MSI kalitesi. Ben butcenin hepsini de kullanabilirim sorun değil bu arada, 160k ne önerebilirsiniz?

Hocam zaten Vector dusunuyordum ve tabii ki MSI kalitesi ben butcenin hepsini de kullanabilirim sorun değil bu arada 160 k ne önerebilirsiniz?

Raider de dusunuyordum ama çok pahalı değil mi? Ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı