Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr
Casper Nirvana X500 bilgisayarınızı tüm Casper sistem özellikleri ile özelleştirin! Dilediğiniz özellikler ekleyerek Casper Nirvana X500 serisini yeniden yaratın! Dahası için tıklayın.
Alınmaz hocam diğer markalara göre fiyat biraz daha ucuz oluyor ama çok kronik sorunlu marka onun yerine daha bilindik modellere bakınÖğrenciyim, arada bilgisayarın yerini değiştiriyorum ve başka bir eve taşımam gerekiyor. Oyun da oynuyorum. SolidWorks, Visual Studio, Unity gibi programlarda kullanıyorum. Yukarıda linkini paylaştığım laptopun fiyatı yaklaşık 99.000TL civarında almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, öneriniz v![]()
Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr
Casper Nirvana X500 bilgisayarınızı tüm Casper sistem özellikleri ile özelleştirin! Dilediğiniz özellikler ekleyerek Casper Nirvana X500 serisini yeniden yaratın! Dahası için tıklayın.www.casper.com.tr
Alınmaz hocam diğer markalara göre fiyat biraz daha ucuz oluyor ama çok kronik sorunlu marka onun yerine daha bilindik modellere bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.