Excalibur G920 1490-DQP0X-e alınır mı?

Wonnick

Hectopat
Daha fazla  
Öğrenciyim, arada bilgisayarın yerini değiştiriyorum ve başka bir eve taşımam gerekiyor. Oyun da oynuyorum. SolidWorks, Visual Studio, Unity gibi programlarda kullanıyorum. Yukarıda linkini paylaştığım laptopun fiyatı yaklaşık 99.000TL civarında almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, öneriniz var mı?

Öğrenciyim, arada bilgisayarın yerini değiştiriyorum ve başka bir eve taşımam gerekiyor. Oyun da oynuyorum. SolidWorks, Visual Studio, Unity gibi programlarda kullanıyorum. Yukarıda linkini paylaştığım laptopun fiyatı yaklaşık 99.000TL civarında almayı düşünüyorum. Sizce nasıl, öneriniz v
Alınmaz hocam diğer markalara göre fiyat biraz daha ucuz oluyor ama çok kronik sorunlu marka onun yerine daha bilindik modellere bakın

Şuan yeni modeller yavaştan gelmeye başladı eğer aceleniz yok ise bekleyin o fiyatlara msi asus gibi cihazların 5080 ekran kartlı modellerini bulabilirsiniz. Aceleniz varsa o fiyatlara Asus rog serisi 5070 ti modeli var ama o fiyatı pahalı piyasa oturur ise o fiyata her türlü 5080 bulunur.İsterseniz yeni başlık açın bütçeyi belirtin daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur . Kesinlikle o fiyatı Caspere vermeyin çok şikayet var foruma bakarsanız anlarsınız o markada ki şikayetleri

Yine de yanlış yönlendirme yapmayayım piyasa ve döviz çok sıkıntılı şu aralar heran herşey artabilir o yüzden bütçenizi belirtin başlıkta size daha güzel modeller önerirler.

Yeni konular

Geri
Yukarı