Excalibur iyi mi?

Excalibur iyi mi?

Benim abimde var GTX 1050 i5 8 GB RAM fazla oyun oynarsanız bayağı fandan ses geliyor ve ısınıyor 2-3 saat arası ama fan sesinden rahatsız oluyorum. Oyunlardaki performans iyi fakat fişden çekerseniz 30'a sabitlenir bunu kaldırabiliyorsunuz ama bu sefer pil hızlı bitiyor onun dışında 30 FPS sınırlandırmasını kaldırmadan oyun oynarsanız şarj iyi gidiyor başka web de falan dolaşcaksanız iyi benim abim hem oyun oynuyor. Hem makine mühendisi sorduğum zaman sıkıntı çıkartmıyor diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur G500 kullanıyorum. Sadece fan temizliği için servise gönderdim. Diğer model Casper laptoplar için kötü yorumlar çok fazla. Fakat ben düzenli bakım yapıyorum ve daha ısınma sıkıntısı görmedim.

Dizüstü laptop almak yerine masaüstü toplarsan hem daha ekonomik hem de daha iyi performans alırsın ayriyeten ısınma sorunu da çok yüksek olmaz ama bu sana kalmış ama ben şahsen Casper'i bildim bileli sevmem ben Lenovo kullanıyorum memnunum.

Masaüstünü herhangi bir kafeye veya evin salonuna gittiğinde yanında götürebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı