2K var DELL olan fakat satış yapan firmayı çözemedim 2 kurumsal eticaret sitesi var laptop .com tr ve gaming gen.tr aynı ürün 200 TL farkla satıyorlar Bu firma güvenilir midir? DELL olan laptop ilgimi çekti. Bu arada DELL; Ubuntu Windows değilmiş
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
ASUS iyi fakat RAM32 GB ekran kartı 4080 çıkınca bütçeyi 10/15K aşıyor.
2K var Dell olan fakat satış yapan firmayı çözemedim 2 kurumsal e-ticaret sitesi var laptop .com TR ve Gaming gen.tr aynı ürün 200 TL farkla satıyorlar bu firma güvenilir midir? Dell olan laptop ilgimi çekti. Bu arada Dell; Ubuntu Windows değilmiş
Gaming.gen.tr tarafından Instagram hesapları takip ediliyor. Tasarımın aynı olmasının nedeni, sitenin Gaming.gen.tr ile bağlantısı olmasından kaynaklanıyordur. Ayrıca Akakçe'de listelenen bir sitenin dolandırıcı olma ihtimali yoktur.
Asus Rog Strix G16 13.Nesil Core i7 13650HX-RTX4080 12Gb-16Gb-1Tb-16inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Rog Strix G16 13.Nesil Core i7 13650HX-RTX4080 12Gb-16Gb-1Tb-16inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2