Exem Shop güvenilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ortalama kaç günde ürün elinize ulaştı?
18 Ekim de sipariş vermiştim Türkiye İstanbul'a Geldiğinde 1 Kasımdı 4 kasımda elime ulaştı gerçekten çok güzel bir ürün
Bana diğer arkadaşlardan geç gelmiş olmanın sebebi şehre göre değişiyor şansıma hafta sonuna denk geldi 2 gün daha uzadı 😂
Ürün bu şekilde...🥶
IMG-20241104-WA0022.jpg

Merhaba arkadaşlar, ortalama kaç günde ürün elinize ulaştı?
31 ekimde sipariş oluşturmuştum.8 Kasımda ürün elime ulaştı.Ürün cidden fazlasıyla kaliteli.Beklediğime değdi.Alternatif birkaç yer daha var ama en güvenilir ve en uygun fiyat olarak bu sayfayı buldum.Sipariş oluşturduktan sonra whatsapp üzerinden iletişime geçiyorlar zaten.Gönül rahatlığıyla alabilirsniz

Güvenilir, Daha dün geldi kargom. 10 günde geldi. Ne zaman yazsanız mutlaka geri dönüp ilgileniyor. Gümrükte bir sorun yaşanmazsa elinize sağlam bi şekilde ulaşıyor.

18 Ekim de sipariş vermiştim Türkiye İstanbul'a Geldiğinde 1 Kasımdı 4 kasımda elime ulaştı gerçekten çok güzel bir ürün
Bana diğer arkadaşlardan geç gelmiş olmanın sebebi şehre göre değişiyor şansıma hafta sonuna denk geldi 2 gün daha uzadı 😂
Ürün bu şekilde...🥶
Eki Görüntüle 2348413
Harika görünüyor gerçekten. Ben de sipariş verdim, inşallah kazasız, belasız ve sağlam bir şekilde elime ulaşır 😂

Ürün elime ulaştı Prime Video da film izlerken nedense algılamıyor ama oyun oynarken video izlerken tam ekran gerçekten güzel oluyor.

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    187,5 KB · Görüntüleme: 23
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    174,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    198,5 KB · Görüntüleme: 22
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 22
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar merhaba, bu led şeritler her monitöre uygun mu? Bende asus 27 inç vg27aq3a modeli var. Acaba bu modele uyar mı şeritler?
Monitörlere direkt uyumluluk sağlıyor. Bilgisayar olması önemli. Bilgisayara programını yüklüyorsun, monitöre gelen pikseller üzerinden ışıklar devreye giriyor. Bu ışıklandırmadaki bence tek sorun bu. Bu işlemi yaparken de işlemciye ya da ekran kartınıza biraz yük biniyor.

Geri
Yukarı