Mr.SuiGen Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Çok garip, oyuna göüllü çeviri yapan bir ekibin yaması ile başladım ve 20 saat oynadım ve burada karakter videodaki gibi diyaloğu Türkçe şekilde okudu (yapay zeka sesi ile) Bunun sebebi ne ben bayağı şoke oldum ve komik geldi. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok garip, oyuna göüllü çeviri yapan bir ekibin yaması ile başladım ve 20 saat oynadım ve burada karakter videodaki gibi diyaloğu Türkçe şekilde okudu (yapay zeka sesi ile) Bunun sebebi ne ben bayağı şoke oldum ve komik geldi. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y YunusYazgan Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2025 #2 Bunu bende yaşadım bir iki saniye Siri konuşuyor sandım ama oyundan geliyordu. Garip
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.061 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Calypso çevirinin yaması mı? Ben bu yama ile oynamıştım ve sanırsam aynı yerde böyle oluyordu ses.
Mr.SuiGen Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #4 Yutka46 dedi: Calypso çevirinin yaması mı? Ben bu yama ile oynamıştım ve sanırsam aynı yerde böyle oluyordu ses. Genişletmek için tıkla... Evet öyle.Çok komik sebebi ne acaba
Yutka46 dedi: Calypso çevirinin yaması mı? Ben bu yama ile oynamıştım ve sanırsam aynı yerde böyle oluyordu ses. Genişletmek için tıkla... Evet öyle.Çok komik sebebi ne acaba