Exper Karizma W258HP ''Dııt'' Sesi ve Fan Sürekli Çalışma Sorunu

Daha fazla  
Merhabalar benim laptopum Exper Karizma W258HP. Laptopumda şöyle bir sorun var; Bilgisayarımın fanı sürekli çalışıyor ve soğuk hava üflüyor. Birde bilgisayarımdan 22 defa dıt dıt diye ses geliyor sonra kesilip 10 saniye sonra tekrar başlıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım özellikleri?
AIDA64 sıcaklık değerleri?
Şu anda bilgisayar yanımda değil en kısa zamanda koyacağım

Donanım özellikleri?
AIDA64 sıcaklık değerleri?

Sıcaklık değerleri şöyle

sicaklik degerleri.JPG

Bilgisayar özellikleri de şöyle

bilgisayar ozellikleri.JPG

Ve NVİDİA GT520M (1GB) ekran kartı var ama okumuyor, inteli okuyor

bende çok arada bipbip sesi hızlıca çıkıyor. toplama kasa. bios pili bitik işlemcisi intel pentium windows 7 proffessional. Mahalle bilgisayarcısından 2. kez kasa alışım. eskisiyle değiştik.ya sizin bilgisayarınız virüs kapmıştır ya da ekran kartındandır.ekran kartınızı güncellediyseniz, yüzde 60 bir ihtimalle ekran kartınız arıza vermiştir ve ekran kartınız diskinizden kullanılıyordur. benim artık bip sesi yok ama söyleyeyim dedim. benim tavsiyem bi bakın (anlıyosanız tabi).
Şu anda bilgisayar yanımda değil en kısa zamanda koyacağım

Sıcaklık değerleri şöyle

Eki Görüntüle 209923
Bilgisayar özellikleri de şöyle

Eki Görüntüle 209924
Ve NVİDİA GT520M (1GB) ekran kartı var ama okumuyor, inteli okuyor
hocam alttaki yazıyı farketmemişim şimdi gördüm. bence siz intel ekran kartınızı güncelleyince arıza verdi ve yeni ekran kartınız diskinizden yürütüldü. pek anlamıyorum bilgisayarlardan ama bu kadarını biliyorum. pilinizde veya kablonuzda da sorun olabilir (laptop ise). yeni laptoplarda şarja takınca bip sesi çıkıyor. kablonuzda hareket edince algılamama sorunu oluyosa orda bi algılayıp bi algılamıyordur. yani, şarj kablosu algılanmadı, algılandı, algılanmadı diye gidiyodur. bence bu 3 seçenekten ekran kartı sorunu.

hatta ekran kartınıza virüs bulaşmış da olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı