Emsisoft çalışmadı ne yaptıysam yönetici olarak çalıştırdım olmadı, bu arada gülmek iyidir ömrü uzatır derler. Yani bu kadar çok bilgiyi nerden öğrendiniz şuanda kendimden utandım açıkçası
Bu araçla tarama gerçekleştirin. Aynı veritabanını kullanmakta. 5. adımdaki onarımı da yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatıp bir süre kullanınız ve bu sorunun devam edip etmediğini belirtiniz.
Bu arada bunların bazıları ücretli, herhangi bir illegal yoldan etkinleştirimmi yoksa 30'gün denedikten sonra silip tekrar geri yükleyimmi. bilgisayardan kaldırmama gerek yok sanırsam yüklü olması avantaj ama ücretli olması dezavantaj.
Hitman Pro dışındakiler ücretsiz. Hitman Pro sadece 30 günlük deneme amaçlı. Süresi bitse bile tarama yapıp zararlı bulursa gösterir. Sadece temizlik yapmaz. Diğerleri zaten portatif.
Usta ellerin dert görmesin sorun çıksa bile ileride çok yardımcı oldun Allah razı olsun, şuana kadar kimse senin kadar bana yardımcı olmadı. Allah işini gücünü rast getirsin herhalde biraz kaba olduğumdandır.