B BYuNity Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #1 Disk böyle görünüyor, kullanamıyorum. Yardım eder misiniz?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.092 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 BYuNity dedi: Eki Görüntüle 2582192 Disk böyle görünüyor, kullanamıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu ya bozulmuş, ya da biçimlendirilmeli demek. CyristalDiskInfo yardımcı olabilir.
BYuNity dedi: Eki Görüntüle 2582192 Disk böyle görünüyor, kullanamıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu ya bozulmuş, ya da biçimlendirilmeli demek. CyristalDiskInfo yardımcı olabilir.
B BYuNity Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #3 TeamOFMind dedi: Bu ya bozulmuş, ya da biçimlendirilmeli demek. CyristalDiskInfo yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... deniyorum
TeamOFMind dedi: Bu ya bozulmuş, ya da biçimlendirilmeli demek. CyristalDiskInfo yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... deniyorum