V Voisxe Centipat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #41 SARAÇLI dedi: Koltukta koku var mı benim aldığımda koku var rahatsız edici 2-3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... İlk geldiğinde bende de koku vardı, kokuyu bastırsın diye parfüm sıkmıştım , zamanla koku gidiyor.
SARAÇLI dedi: Koltukta koku var mı benim aldığımda koku var rahatsız edici 2-3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... İlk geldiğinde bende de koku vardı, kokuyu bastırsın diye parfüm sıkmıştım , zamanla koku gidiyor.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.972 Çözümler 18 Yer Balıkesir 6 Temmuz 2022 #42 Voisxe dedi: İlk geldiğinde bende de koku vardı, kokuyu bastırsın diye parfüm sıkmıştım , zamanla koku gidiyor. Genişletmek için tıkla... Odadan çıkardım başka bir odaya koydum camı da açtım havalandırıyorum böyle giderse koltuk temizleyici alıp sileceğim.
Voisxe dedi: İlk geldiğinde bende de koku vardı, kokuyu bastırsın diye parfüm sıkmıştım , zamanla koku gidiyor. Genişletmek için tıkla... Odadan çıkardım başka bir odaya koydum camı da açtım havalandırıyorum böyle giderse koltuk temizleyici alıp sileceğim.
MacaBeyi Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #43 SARAÇLI dedi: Koltukta koku var mı benim aldığımda koku var rahatsız edici 2-3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda bir koku yoktu. Ben bir hafta kadar eve gelememiştim belki ondan hissetmemişte olabilirim ama dediğim gibi bir koku yoktu o zaman.
SARAÇLI dedi: Koltukta koku var mı benim aldığımda koku var rahatsız edici 2-3 gün oldu. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda bir koku yoktu. Ben bir hafta kadar eve gelememiştim belki ondan hissetmemişte olabilirim ama dediğim gibi bir koku yoktu o zaman.