Exvega Andromeda hakkında düşünceler

Evet ben de birinin konuya yazmasını bekliyordum çünkü bu mesajın kesinlikle görülmesini istiyorum;
(Mümkünse moderasyon bu mesajın çözümle ilgili olan kısmını ana konudaki mesaja ekleyebilirse çok memnun olurum.)
Öncelikle indirimlerden kaynaklı firmanın telefonlara tam zamanında dönüş yapamamasını anlıyorum ki bugün yaptığımız görüşmede de açıkladılar gayet anlaşılır bir durum.


Problemlerle ilgili bugün whatsapptan fotoğraf istediler ve kendileriyle görüştük;

Görsellerde bulunan ufak demir parça için (durup dururken düşen) müşteri hizmetlerindeki arkadaş bilgisi olmadığını ve teknik ekibe soracağını söyledi eminim dönüş gelecektir.

Geriye kalan "problemler" için Andromeda modeli için bazı müşteriler "sallanma" özelliği istiyormuş, bu da görseldeki bu farkı yaratıyormuş. Sanırım depoda/sevkte bir karışıklık olduğu için bana bu model gelmiş. En çok şaşırdığım ve bana göre gerçekten tebrik edilmesi gerekense firmanın bu noktadaki çözüm önerisi;

Kendileri "sallanma" özelliği olmayan modeli de bana gönderip, ikisini de denememi hangisinde rahat ediyorsam onu kullanmaya devam edip diğer modeli 1-2 hafta sonra geri göndermemi istediler...Gerçekten uzun zamandır görmediğim bir satış sonrası hizmet...

Ve ekliyorlar normalde bu tip sorunların yaşanmadığını, biraz da şanssızlık sanırım bu tip şeyler beni bulur anlayacağınız fakat firmanın bu noktada ürettiği çözüm gerçekten tamamen kullanıcı/müşteri dostu.

Kilitlenebilir bir tekerlek seti olsaydı daha iyi olmaz mıydı diye muhabbete başladık bir ara müşteri hizmetlerindeki arkadaşla -gerçekten çok sıcakkanlılar- :) Türkiye'de kaliteyi düşürmeden ve silikon halde kilitlenebilir tekerlek tedarikçisi bulmakta zorlandıklarını ancak bana bir de plastik kilitlenebilir tekerlek seti göndereceklerini ama çabuk kırılırsa -doğal olarak- bu söylediklerini göz önünde bulundurmamı söylediler. Gerçekten çok uzun zamandır sorun (kısmen sorun) yaşadığım bir ürünle alakalı bu kadar memnun hissettiğimi hatırlamıyorum.
Hala kullanıyor musunuz? Rahat mı? Kumaş kalitesi nasıl? Niyeyse ürünü alan kimse sonrasında düzgün dönüş sağlamamış forumda (ya da ben bulamadım) acaba çok iyi yazmayı mı unutuyorlar?
 
Hala kullanıyor musunuz? Rahat mı? Kumaş kalitesi nasıl? Niyeyse ürünü alan kimse sonrasında düzgün dönüş sağlamamış forumda (ya da ben bulamadım) acaba çok iyi yazmayı mı unutuyorlar?

2. koltuk hala elime ulaşmadığı için onu da denedikten sonra konuyu güncelleyeceğim şu an için olumlu olumsuz yorum yapmak istemedim açıkçası
Benim koltuğum da hala gelmedi beklemedeyim :)
 
1.800 TL değer mi sizce premium kalite koltuk gibi duruyor ben çok beğendim görnüşünü açıkçası.
Hocam o konuda alternatif az benim fikrim... Hesaplı olanlar çok "ucuz" biraz daha gözü karartmak gerekiyor iyi bir şey alabilmek adına.
Bu koltuk özelinde de kullanılan malzemeler bence gayet sağlam. SSH ve malzeme kalitesi konusunda kesinlikle pozitif düşünüyorum.
 
Değer hocam ya. Bu fiyata bu kadar kalite diye düşünüyorum.

Siparişi vereli 9 gün oldu hocam sizleri bu kadar bekletmişler miydi? @ROEXX
Bu konuda yalnız değilmişim anlaşılan. 19.11'de verdiğim siparişi hala bekliyorum. Geçtiğimiz hafta sorduğumda ürün hazır kargonun almasını bekliyoruz dediler ama sitede hala sevke hazır yazıyor 🤷‍♂️ önümüzdeki hafta kargo alsa, bir hafta da onu beklesem yılbaşından önce gelir herhalde.
 

Geri
Yukarı