komorebichh Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:21 #1 Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alınır mı ve bu konu hakkında bazı sorularım var. Exvega oyuncu koltuğu almak istiyorum ve iyi de bir indirim var. Hepsi aynı mı yoksa farklar var mı? Hangi eklentileri takmalıyım, karar veremedim.
Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alınır mı ve bu konu hakkında bazı sorularım var. Exvega oyuncu koltuğu almak istiyorum ve iyi de bir indirim var. Hepsi aynı mı yoksa farklar var mı? Hangi eklentileri takmalıyım, karar veremedim.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.183 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:31 #2 komorebichh dedi: Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alınır mı? Ve bu konu hakkında bazı sorularım var. Exvega oyuncu koltuğu almak istiyorum ve iyi de bir indirim var. Hepsi aynı mı yoksa farklar var mı? Hangi eklentileri takmalıyım, karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Andromeda 2025 güzel ürün. Visco eklentisinin bence kesinlikle yapılması lazım. Kendimde dün sipariş verdim 1-2 güne gelir herhalde.
komorebichh dedi: Exvega Andromeda oyuncu koltuğu alınır mı? Ve bu konu hakkında bazı sorularım var. Exvega oyuncu koltuğu almak istiyorum ve iyi de bir indirim var. Hepsi aynı mı yoksa farklar var mı? Hangi eklentileri takmalıyım, karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Andromeda 2025 güzel ürün. Visco eklentisinin bence kesinlikle yapılması lazım. Kendimde dün sipariş verdim 1-2 güne gelir herhalde.
komorebichh Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:40 #3 Michael_Kaiser dedi: Andromeda 2025 güzel ürün. Visco eklentisinin bence kesinlikle yapılması lazım. Kendimde dün sipariş verdim 1-2 güne gelir herhaldeattack on Titan modelini beğendim klask Andromeda ile aynı mı bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Attack on Titan'ı beğendim bir bilgin var mı klasik ile aynı yapıda mı?
Michael_Kaiser dedi: Andromeda 2025 güzel ürün. Visco eklentisinin bence kesinlikle yapılması lazım. Kendimde dün sipariş verdim 1-2 güne gelir herhaldeattack on Titan modelini beğendim klask Andromeda ile aynı mı bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Attack on Titan'ı beğendim bir bilgin var mı klasik ile aynı yapıda mı?
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.183 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:40 #4 komorebichh dedi: Ben Attack on Titan'ı beğendim bir bilgin var mı klasik ile aynı yapıda mı? Genişletmek için tıkla... Aynı hocam sadece desen farkı var.
komorebichh dedi: Ben Attack on Titan'ı beğendim bir bilgin var mı klasik ile aynı yapıda mı? Genişletmek için tıkla... Aynı hocam sadece desen farkı var.
komorebichh Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:48 #5 Michael_Kaiser dedi: Aynı hocam sadece desen farkı var. Genişletmek için tıkla... Eklenti olarak sadece Visco'yu eklememi mi önerirsin masaj falan para tuzağı gibi ama ayak festeği de güzel gibi duruyoe.
Michael_Kaiser dedi: Aynı hocam sadece desen farkı var. Genişletmek için tıkla... Eklenti olarak sadece Visco'yu eklememi mi önerirsin masaj falan para tuzağı gibi ama ayak festeği de güzel gibi duruyoe.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.183 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 22:52 #6 komorebichh dedi: Eklenti olarak sadece Visco'yu eklememi mi önerirsin masaj falan para tuzağı gibi ama ayak festeği de güzel gibi duruyoe. Genişletmek için tıkla... Ayak uzatmada eklenebilir ama pek rahat olacağını düşünmüyorum.
komorebichh dedi: Eklenti olarak sadece Visco'yu eklememi mi önerirsin masaj falan para tuzağı gibi ama ayak festeği de güzel gibi duruyoe. Genişletmek için tıkla... Ayak uzatmada eklenebilir ama pek rahat olacağını düşünmüyorum.
komorebichh Femtopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:52 #7 Michael_Kaiser dedi: Ayak uzatmada eklenebilir ama pek rahat olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlanabileceği için sorun olcağanı düşünmüyorum ama fikrin için teşekkürler.
Michael_Kaiser dedi: Ayak uzatmada eklenebilir ama pek rahat olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlanabileceği için sorun olcağanı düşünmüyorum ama fikrin için teşekkürler.