Yeni modelleri iyi gibi duruyor. Andromeda 2024 değil de eski versiyonunu önermiyorum. Koltuk düz duramıyor.
900TL mi? Ben eski Andromeda'yı aldığım zaman koltuğun yanında ücretsizdi, normal fiyatı da 450-500TL civarındaydı. Güzel bir yastık ama 900TL vermeye gerek yok. Farklı bir yerden bel yastığı sipariş verilmesi daha mantıklı olur. Andromeda 2024'ü deneme fırsatım olmadı ama yaslandığımız kısım koltuğa yanlardan bağlı olduğu için geriye atma gibi sorunların olacağını sanmıyorum. Zio markasının modellerine de bakabilirsiniz.Bazıları sorunlu diyor hocam bilginiz var mı bir de bu visco yastik 900 liraya değer mi?
Zio çok pahalı hocam ayrıca koltukta çok akrobatik haraketler yapan biri olarak beni taşıyabileceğini zannetmiyorum exvega urunun fotosun da visco yastık var ama herhalde fazladan para vermek lazım neyse tesekkurler yardiminiz icin900TL mi? Ben eski Andromeda'yı aldığım zaman koltuğun yanında ücretsizdi, normal fiyatı da 450-500TL civarındaydı. Güzel bir yastık ama 900TL vermeye gerek yok. Farklı bir yerden bel yastığı sipariş verilmesi daha mantıklı olur. Andromeda 2024'ü deneme fırsatım olmadı ama yaslandığımız kısım koltuğa yanlardan bağlı olduğu için geriye atma gibi sorunların olacağını sanmıyorum. Zio markasının modellerine de bakabilirsiniz.
Exvega normal yastık gönderiyor. Ben bel yastığı ve normal yastığını beraber kullanıyorum.Zio çok pahalı hocam ayrıca koltukta çok akrobatik haraketler yapan biri olarak beni taşıyabileceğini zannetmiyorum exvega urunun fotosun da visco yastık var ama herhalde fazladan para vermek lazım neyse tesekkurler yardiminiz icin
Kullandiginiz yastiktan memnunsaniz linkini atabilir misinizExvega normal yastık gönderiyor. Ben bel yastığı ve normal yastığını beraber kullanıyorum.
Visco bel yastığıyla beraber geldi koltuk. Onu kullanıyordum sonra bir yakınıma verdim. Şu an evde bulduğum viscoya benzer normal bir bel yastığı var. Viscodan nispeten biraz daha sert.Kullandiginiz yastiktan memnunsaniz linkini atabilir misiniz
Visco bel yastığıyla beraber geldi koltuk. Onu kullanıyordum sonra bir yakınıma verdim. Şu an evde bulduğum viscoya benzer normal bir bel yastığı var. Viscodan nispeten biraz daha sert.
Buna benzer bir şey;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.