Exxen düşünceleriniz neler?

Exxen alırsam Izoly almış PC gibi hissederim tüm kötü içerikleri toplamış rakipleri çok sağlam Prime daha ucuz ve çok fazla artısı var exxene göre.

Sadece Tolga Çevik için alabilirim.
Tolga çevik'in tolgshow programı için almayı düşünüyorum diğer içerikler ilgimi çekmiyor. Açıkçası bir yılbaşı programı bekliyordum Tolga çevik'ten o biraz kalp kırıklığı oluşturdu :D.
1 Ay denemek için alacağım beğenmezsem bir daha almam konuşanlar ve Tolga çevik'in programları için alacağım.
Bende tolga çevik için almayı düşünmekteyim :)

Merhaba arkadaşlar. Exxen platformu dediklerine göre 1 Ocak'ta açılacaktı. Yani bu gece 12'de sanırım sabah mı olur gece mi olur emin değilim ama önemli olan o değil. Şimdi soruya geçelim. Sizce exxen alınır mı ve sizin bu platform hakkında düşünceleriniz nelerdir? Ben almayı düşünüyorum peki ya siz?
Televizyon kanalları ile uzaktan yakından alakam yok bu yüzden israf bence. Netflix varken Exxen'e para vermem.

Netflix'e 45 TL ödüyorum zaten. Ayrıca tamamen kişisel görüşümdür: Ne kadar insanın aklını bulandırıp faydalı işler yapmasına engel olan içerik varsa toplamışlar. Tolga Çevik ve Haluk Bilginer hariçtir. Tolga Çevik insanları güldürürken düşündürür. Harekete geçirir. Gerçek bir sanatçı. Bir de belgesellerini çok beğendiğimiz 140journos ekibi var. Ceza ve Sagopa Kajmer Rapstar jürisi olursa platformun değeri çok yükselebilir. Önyargıyla yaklaşmak istemiyorum ama o bana göre hiçbir işe yaramayan, ama milyonların taptığı YouTuber bozuntularını getirmeleri gözümden düşürdü.

Ben ilk 1 ay deneyeceğim, Netflix'le rekabet gücü olacağını sanmıyorum fakat sonuçta yerli bir proje ve desteklememiz lazım. Ama çok da umutlu değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı